Adam Sandler gitárral a kezében is nagyon vicces

A komikus is megcsinálta a maga karanténos produkcióját: egy, a hős orvosoknak és nővéreknek ajánlott dalt adott elő Jimmy Fallon talkshow-jában.

Sandler volt a legutóbbi vendége Jimmy Fallon The Tonight Show: At Home Edition című talkshow-jának, amelynek keretében értelemszerűen videochat segítségével beszélgetett a műsorvezetővel. A beszélgetés végén Fallon megkérte a színészt, hogy énekeljen egy dalt, és ő nem volt rest előkapni az elektromos gitárját, és elnyomni egy számot, amit Dan Bulla (akivel a komikusnak gyakran vannak közös fellépései) írt neki.

Sandler karanténdala a koronavírus ellen hősiesen küzdő orvosokról és nővérekről szól. A szám elején a sztár arról énekel, hogy

„az orvosok segítenek minket a világra, ők gondoskodnak idős nagyszüleinkről, mindig adnak nyalókát (ez egy amerikai szokás a gyerekorvosnál, biztos mindenkinek ismerős a filmekből), megütik a térdünket egy kis kalapáccsal, Crocs papucsot hordanak,

mindig megmondják az igazat, és ebből a bajból is ők fognak kirántani minket”.

A szokásos jótanácsok mellett (maradjunk otthon és mossunk gyakran kezet) a slágerben a színész további poénokat is eldalol. Például hogy reméli, hogy az orvosok és nővérek hamar megmentenek minket, mert már nagyon unja a családját; hogy most ő tanítja matekra a gyerekeit, és ez egészen biztosan nem tesz jót Amerikának; illetve hogy most már találjanak ellenszert erre a sz*rra, mert nagyon hiányzik neki, hogy megölelhesse a postását.

Ahogy arról korábban is mindig beszámoltunk, az önkéntes karantén ideje alatt több sztár is előrukkolt valamivel, hogy könnyebbé tegye számunkra elviselni a bezártságot és az unalmat. Jack Black vicces tánccal jelentkezett, Josh Gad, a Jégvarázs filmek Olafja, Amy Adams és Jennifer Garner gyerekeknek olvas fel esti mesét, Patrick Stewart Shakespeare-szonetteket szaval, Gal Gadot összetrombitálta két tucat sztárbarátját, hogy elénekeljék az Imagine-t, és így tovább.


(via Vulture, NME)