Adam Sandler teljesen felismerhetetlen új kisfilmjében

A sztár azoknak az alkotóknak az új munkájában szerepel, akiknek a filmjével az Oscaron hoppon maradt. Nézd meg a jópofa rövidfilmet!

Habár a hétfőn kihirdetett Oscar-nominációk között sajnos a várakozásokkal ellentétben nem bukkant fel sem Sandler, sem a Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) és alkotói neve, a film már egy sor díjjal és jelöléssel büszkélkedhet a tavaly év végi–idei díjszezonban. Az Uncut Gems tehát abszolút sikeresnek mondható, így nem csoda, hogy rendezői, a Safdie fivérek egy közel hétperces rövidfilm erejéig ismét összeálltak sztárjukkal.

A Goldman v Silverman című meglepetésprojektben a színész egy utcai mutatványost alakít, Rod Goldmant, aki mint élő szobor a New York-i Times Square-en tevékenykedik, és összetűzésbe keveredik egy másik pantomimessel, Al Silvermannel (figyelem, beszélő nevek!), akit az egyik rendező, Benny Safdie formál meg.

A Goldman v Silvermanben az aranyruhás cowboy (talán aranyásó?) és az ezüst robot területi és művészeti vitába bonyolódik, és a Sandler által alakított figura egyre agresszívebben próbál elégtételt venni ellenlábasán. A maszknak és az arcfestésnek köszönhetően egyébként a sztárra alig lehet ráismerni a kisfilmben.

Ha minden igaz, a komikust legközelebb egy szó szerint büntetően rossz alkotásban láthatjuk, hiszen amikor felmerültek a Csiszolatlan gyémánt Oscar-esélyei, Howard Stern rádióműsorában azzal viccelődött, hogy ha nem nyeri meg a díjat, úgy bünteti a világot, hogy szándékosan csinál egy olyan rossz filmet, hogy mindenki megemlegeti.


(via Consequence of Sound)