Adam Sandler teljesen felismerhetetlen új kisfilmjében

A sztár azoknak az alkotóknak az új munkájában szerepel, akiknek a filmjével az Oscaron hoppon maradt. Nézd meg a jópofa rövidfilmet!

Habár a hétfőn kihirdetett Oscar-nominációk között sajnos a várakozásokkal ellentétben nem bukkant fel sem Sandler, sem a Csiszolatlan gyémánt (Uncut Gems) és alkotói neve, a film már egy sor díjjal és jelöléssel büszkélkedhet a tavaly év végi–idei díjszezonban. Az Uncut Gems tehát abszolút sikeresnek mondható, így nem csoda, hogy rendezői, a Safdie fivérek egy közel hétperces rövidfilm erejéig ismét összeálltak sztárjukkal.

A Goldman v Silverman című meglepetésprojektben a színész egy utcai mutatványost alakít, Rod Goldmant, aki mint élő szobor a New York-i Times Square-en tevékenykedik, és összetűzésbe keveredik egy másik pantomimessel, Al Silvermannel (figyelem, beszélő nevek!), akit az egyik rendező, Benny Safdie formál meg.

A Goldman v Silvermanben az aranyruhás cowboy (talán aranyásó?) és az ezüst robot területi és művészeti vitába bonyolódik, és a Sandler által alakított figura egyre agresszívebben próbál elégtételt venni ellenlábasán. A maszknak és az arcfestésnek köszönhetően egyébként a sztárra alig lehet ráismerni a kisfilmben.

Ha minden igaz, a komikust legközelebb egy szó szerint büntetően rossz alkotásban láthatjuk, hiszen amikor felmerültek a Csiszolatlan gyémánt Oscar-esélyei, Howard Stern rádióműsorában azzal viccelődött, hogy ha nem nyeri meg a díjat, úgy bünteti a világot, hogy szándékosan csinál egy olyan rossz filmet, hogy mindenki megemlegeti.


(via Consequence of Sound)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu