Akár nyer, akár veszít a rágalmazás miatt indított tárgyaláson, Johnny Depp mindenképpen rosszul jár

Véget ért a három hétig tartó sárdobálás a londoni bíróságon, ahol a sztár és volt felesége, Amber Heard mondtak egymásról cifrákat. Mi jön most?

Ahogy arról korábban többször is írtunk, Depp a The Sun nevű bulvárlap kiadója ellen indított jogi eljárást, amiért egy 2018-as cikkükben azt állították róla, hogy „asszonyverő”, és többször bántalmazta exfeleségét. Mivel a per során az alperesnek kvázi Heard állításait kellett bizonyítaniuk, a három hétig tartó folyamat alatt újból előkerült minden korábbi durva dolog, amit a balhés pár háza tájáról hallhattunk – sőt: újakról is értesülhettünk.

Felidézhettük, hogy a színésznő valamilyen módon fekáliát hagyott a színésszel közös hitvesi ágyban, hogy Depp állítólag kilógatta volt felesége kiskutyáját az autóból, és megtudhattuk, hogy Heard hozzávágott egy vodkásüveget a sztárhoz, amitől annak súlyosan megsérült az ujja, Depp maga viszont részegen és bedrogozva napokon át őrjöngött A Karib-tenger kalózai ötödik része forgatási helyszínén, Ausztráliában bérelt villában.

Forrás: Daniele Venturelli / WireImage / Getty Images

 

Habár mindkét fél részéről elhangoztak olyan vádak, hogy a másikuk bántalmazta őt, valójában sem Depp, sem Heard nem nyújtott be soha a rendőrséghez ilyen jellegű panaszt – így marad a sok szennyes történet, amit ők maguk, illetve a jogi csapatok által beidézett tanúk meséltek el (újra). Döntés pedig a londoni bíróságon csak szeptemberben fog születni, viszont a színész mindenképpen rosszul jön ki belőle.

Akár a javára, akár ellene döntenek a rágalmazási perben, a már most is eléggé megtépázott karrierjének nyilvánvalóan nem tesz jót, hogy újra elővették súlyos függőségét. Egyetlen stúdió sem szeretne egy olyan sztárral dolgozni, akiről a bíróság előtt elhangzik, hogy olyan durván be volt állva a különféle szerektől, hogy napokig nem tudott magáról. Johnny Depp ráadásul nem akar itt megállni: a londoni után egy amerikai bíróságon is pert akar indítani becsületsértés miatt – immár Amber Heard és a Washington Post ellen, mivel a színésznő egy, az újságban megjelent cikkben azt állította magáról, hogy családon belüli erőszak túlélője. Szóval a mostani tárgyalás afféle főpróba volt a későbbihez.


(via Uproxx)