Alakul a Margot Robbie főszereplésével készülő Barbie-film

A színésznő maga is megerősítette részvételét a Mattel-játék alapján készülő élőszereplős alkotásban. Állítólag már Kent is megtalálták!

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, az egy ideig a duci komika, Amy Schumer, majd Anne Hathaway főszereplésével elképzelt projekt új, végleges sztárja a 28 éves Robbie, A Wall Street farkasa, a Focus, a Suicide Squad és az Én, Tonya főszereplője lett. Az értesülést most maga a sztár erősítette meg, aki azt is bejelentette, hogy nemcsak szerepelni fog az élőszereplős Barbie-filmben, de ő lesz az egyik producer is.

„A márka több mint hatvanéves történelme során Barbie mindig is arra buzdította a gyerekeket, hogy a hercegnőtől az elnökig számtalan ambiciózus szerepben találják meg magukat. Megtiszteltetésnek érzem, hogy eljátszhatom ezt a szerepet, és egy olyan film producere lehetek, amelyről

úgy hiszem, hatalmas pozitív hatással lesz a gyerekekre és a közönségre világszerte”

– nyilatkozta Margot Robbie.

Forrás: Roy Rochlin / WireImage / Getty Images

 

„A Barbie babával való játék nemcsak önbizalmat ad, de a gyerekek kíváncsiságát és kommunikációját is fejleszti az önfelfedezés irányába tett utazás során” – tette hozzá a színésznő, aki mellé az IMDb szerint egy kezdő színész, Michael McHugh személyében találták meg Kent. A fiatal McHugh-t eddig nem sok helyen láthattuk, de benne lesz Tarantino Volt egyszer egy Hollywoodjában is (Robbie-hoz hasonlóan).

A hírekről tudósító lapok tájékoztatása szerint a filmnek még sem premierdátuma, sem végleges címe, sem rendezője nincs, de az IMDb-n úgy szerepel, hogy 2020. május 8-án mutatják be, Barbie címmel. Korábban arról volt szó, hogy a gyártók Patty Jenkinst, A rém és a Wonder Woman filmek direktorát akarják megnyerni. A legismertebb filmes adatbázis most úgy tudja, Alethea Jones (Anyák elszabadulva) lesz a rendező.


(via Independent)