Alakul az Az folytatása

További két szereplővel folynak a tárgyalások a bohócos Stephen King-horror második részéről.

Mivel a 2017 szeptemberében bemutatott első rész világszerte 700 millió dollárt termelt, a borzongató horrorfilmbe oltott coming-of-age történetnek így elkészülhet a folytatása – ami tiszta szerencse, hiszen King eleve úgy írta meg a film alapjául szolgáló regényét, hogy annak első fele a hősök gyerekkorában játszódik, második felében pedig felnőttként kell ismét felvenniük a harcot Pennywise-zal, a gyilkos bohóccal.

James McAvoy. Forrás: Santiago Felipe / Getty Images

 

Azt már jó ideje tudni lehet, hogy a Vesztesek Klubjának egyetlen női tagját, Beverlyt felnőttként Jessica Chastain fogja megformálni. A Variety legújabb információi szerint pedig az alkotók már javában tárgyalnak az érett Bill és Richie szerepéről is: ha minden jól megy, előbbit James McAvoy (Vágy és vezeklés, Mocsok, Széttörve), utóbbit Bill Hader (Kalandpark, Kész katasztrófa, Barry) játszhatja el.

Bill Hader. Forrás: Jeff Kravitz / FilmMagic for HBO / Getty

 

Az amerikai mozikba 2019. szeptember 6-án érkező It: Chapter Two rendezője az első részhez hasonlóan Andy Muschietti lesz, és szerencsére Bill Skarsgard is visszatér Pennywise szerepében. A forgatás idén nyáron kezdődik.


(via Variety)