Alakul Margot Robbie és Ryan Gosling Ocean’s-projektje

Izgalmas részletek derültek ki a két színésznek a Barbie-t követő újabb együttműködéséről.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, előzményfilm készül az Ocean’s-filmekhez, méghozzá a közelgő Barbie két sztárja, Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével. A rendező nem más, mint az Apádra ütök, a Vejedre ütök és az Austin Powers – Aranyszerszám című műveket jegyző Jay Roach, aki

már a Botrányban is dolgozott együtt Robbie-val.

A legújabb információk szerint a forgatás már ebben a hónapban elkezdődik Franciaországban, s habár a sztoriról még nem sok minden derült ki, Roach nemrégiben megosztott egy s mást. Az alkotó szavai alapján az Ocean’s-előzményfilm a hatvanas évek Monte Carlójában fog játszódni, és a Frank Sinatra, Dean Martin és Sammy Davis Jr. főszereplésével 1960-ban bemutatott őseredeti Ocean’s-sztori, A dicső tizenegy „glamúros” verziója lesz.

A két sztár a Barbie-film promófotóján. Forrás: Greg Doherty / WireImage / Getty Images


Az AP újságírója, akinek a rendező vallott az alakuló projektről, azt is közzétette, hogy a sztori hátterét a Monacói Nagydíj nyújtja, és fontos szerep jut egy gazdag hajómágnásnak, akinek van egy jachtja, szóval valóban a régi film luxusváltozatáról van szó; Roach pedig némi régimódi bájt is szeretne belopni a hangulatba.

„Margot úgy tálalta nekem ezt az egészet (a színésznő producerként is szerepet vállalt a projektben – a szerk.) mint egy régimódi, nagyszabású love storyt/kalandfilmet, egy heist movie köntösébe bújtatva.

Tehát alapvetően ugyanúgy heist movie lesz, mint a többi Ocean’s-film, de nagyon fontos része lesz a romantika.

Mindkettőnket nagyon megihletett Hitchcock, az olyan filmjei, mint a Fogjunk tolvajt! vagy a Forgószél. És nagyszabású mozilátványosságot szeretnénk. Még az is lehet, hogy Margot beleforgatja a Barbie-ból szerzett nyereségét (a sztár annak a filmnek is a producere is), de ez persze csak a legoptimistább verzió-” – árulta el Jay Roach.

 

Az előzmények

Ryan Gosling és Margot Robbie a barbizás után közösen fognak bűnözni

Az Ocean's Eleven rebootjában szerepelnek majd együtt.

Tovább

 


„Eredetileg volt bennünk némi kétely, hogy mennyire jó ötlet a
Barbie után megint elsütni Robbie és Gosling párosát, de aztán arra gondoltam, hogy

vannak olyan duók a filmtörténelemben, akiket egyszerűen újra és újra látni szeretnénk.

És szerintem ők is ilyenek” – tette hozzá a direktor.


(via Uproxx)