Alig lehet ráismerni Margot Robbie-ra a Volt egyszer egy Hollywood plakátján

A színésznő alakítja az új Tarantino-filmben Polanski 1969-ben brutálisan meggyilkolt feleségét, Sharon Tate-et.

Valószínűleg a Margot Robbie-rajongóknak sem esett le elsőre, hogy Margot Robbie szerepel a Volt egyszer egy Hollywood legújabb moziplakátján, annyira furcsára retusálták rajta a 28 éves színésznőt. Robbie Roman Polanski 1969-ben brutálisan meggyilkolt feleségét, Sharon Tate-et alakítja Quentin Tarantino hamarosan mozikba kerülő filmjében, de a poszteren mintha túlszaladtak volna egy kissé a Photoshop-filterek, és nem is őt, hanem egy egzotikus országból származó szupermodellt látnánk:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

@ margotrobbie által megosztott bejegyzés,

Egy korábbi fotón ugyanis még így nézett ki a Sharon Tate-nek beöltöztetett Margot Robbie:

Hasonlóan furcsa volt egyébként a film korábbi plakátja is, amin a rajongók szerint Leonardo DiCapriónak Brad Pitt-fejet csinált a stáb, Brad Pitt meg úgy néz ki rajta, mintha Matthew McConaughey alakítaná őt...

Tarantino ebben a filmben azt mutatja be, milyen volt Hollywood a '60-as évek végén, 1969 augusztusában, amikor bejárta a világsajtót a bestiális Sharon Tate-gyilkosság. DiCaprio egy lecsúszott tévésorozat-cowboyt alakít, Brad Pitt pedig a kaszkadőrét, akik úgy kerülnek az események sűrűjébe, hogy ők a meggyilkolt színésznő szomszédai. Rajtuk kívül szerepel a filmben Dakota FanningAl PacinoKurt RussellTimothy OlyphantTim RothMichael Madsen és a március elején elhunyt Luke Pery is. Magyarországi premier: augusztus 8. (via Uproxx)