Alkoholizmusáról és érzelmi problémáiról vallott Brad Pitt

A Volt egyszer egy… Hollywood sztárjával barátja és kollégája, Anthony Hopkins beszélgetett.

A két színész – akik először a Szenvedélyek viharában, majd a Ha eljön Joe Black című filmben játszottak együtt – beszélgetésére még októberben került sor: az Interview Magazine ültette le őket egymással, és nagyon jól tették, mert a sztárok interjúja nemcsak hosszúra, de igen mélyre is sikerült.

Hopkins és Pitt először a hibákról és a megbánásról elmélkedtek.

„Rájöttem, hogy úgy kell megbocsátanom saját magamnak, hogy értékelem a hibáimat, mert ezek elvezettek egy bizonyosfajta bölcsességhez,

az pedig valami máshoz. És az egyik nem jöhetett volna létre a másik nélkül” – mondta a Volt egyszer egy… Hollywood sztárja, idősebb kollégája pedig szóba hozta, hogy ezeknek a hibáknak egy része az alkoholhoz kapcsolódott, ahogy nála magánál is.

Hopkins és Pitt a Ha eljön Joe Blackben. Forrás: Getty Images

 

Pitt erre bevallotta, hogy az afféle menekülés volt a számára, Hopkins pedig elárulta, hogy igazából nem is tudja, miért ivott annyit – valószínűleg csak azért, mert semmilyen más megoldást nem ismert. Mindketten megegyeztek ugyanakkor abban, hogy meg kell tanulni elengedni a dolgokat. „A francba vele” – ez volt az a kifejezés, amit Pitt először hallott kollégája szájából, amikor a Szenvedélyek viharában forgatásán találkoztak, és egy életre megjegyezte.

„Egyszer megkérdeztem egy jezsuita papot, hogy mi a világ legrövidebb imája. És ő mondta nekem, hogy ez az: »a francba vele«. Ez az elengedésről szóló ima. A francba vele! Nem számít semmi. Csak az a fontos, hogy olyannak élvezd az életet, amilyen” – mondta Hopkins. Pitt pedig feltárta azt is, hogy voltak problémái az érzelmei kimutatásával is.

Pitt idén az Ad Astra premierjén. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

„Én híres »nem síró« vagyok. Már ha van ilyen szó. Nem sírtam már vagy húsz éve. De mostanában azon kapom magam, ahogy öregszem, hogy sokkal jobban megérintenek a dolgok: a gyerekeimmel, a barátaimmal kapcsolatos történések, de még a hírek is. Szerintem ez jó jel. Még nem tudom, hova vezet, de jó jelnek tartom” – vallotta be Pitt.

A két színész ezenkívül Martin Scorsese kedvenc témájáról is szót ejtett. Hopkins ugyanis elárulta, hogy ő már nem igazán szeret moziba járni, mert amit mostanában látni, „ilyen zöld háttér előtt felvett dolgokat”, azokhoz ő már öreg. „Szórakoztatóak, de engem nem rántanak be. Túl öreg vagyok már az ilyesmihez” – közölte A bárányok hallgatnak sztárja, amivel Pitt is egyetértett. „Igen, pontosan erről szólnak ezek a filmek: a szórakoztatásról” – vallja.

Hopkins és felesége, Stella, illetve Pitt és ma már csak volt felesége, Angelina Jolie a 2009-es Screen Actors Guild Awardon. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

A sztárok abban is megegyeztek, hogy a streamelős szolgáltatásokat viszont nagyon kedvelik: Hopkins mostanában Terrence Malick filmjeit nézte újra otthon, csendes magányában, Pittnek pedig nagy kedvence a Megszállottak viadala című sorozat. A teljes interjút egyébként ide kattintva olvashatjuk el. Érdemes!


(via Interview Magazine)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu