Állítólag Ren Lovagjairól fog szólni a Star Wars IX. része!

Új robot is lesz benne, Kylo visszakapja a sisakját, Rey összeáll egy meglepetéskarakterrel!

Egészen 2019. decemberéig kell várnunk a Star Wars IX-re, addig be kell érnünk a The Mandalorian tévésorozattal kapcsolatban kiszivárgó infókkal, és azokkal a pletykákkal és rajongói konteókkal, amelyek minden héten felbukkannak a Redditen az új trilógia lezárásáról. Most az utóbbiakból gyűjtöttünk össze néhányat.

  • Egy stábközeli forrás szerint a IX. részben J.J. Abrams biztosan visszahozza Ren Lovagjait, azokat a titokzatos, páncélos fickókat, akik Kylo Ren köröl csoportosultak a VII. részben, Rey látomásában. Őket egyébként már Rian Johnson is szerepeltetni akarta Az utolsó Jedikben, csak attól félt, hogy a nézők összekeverik őket Snoke fővezér utolsó szálig lekaszabolt, piros páncélos pretoriánus őreivel. (via Geektyrant)
  • Szintén stábközeli források beszéltek arról, hogy a IX. részben Kylo Ren visszakapja az ikonikus, hangtorzítós sisakját. Ezt ugye korábban széttörte, de most újra fogja kovácsolni. Lesz emellett egy D.O. vagy Dio nevű robot is a filmben, aki úgy néz ki, mint egy hangosbemondó tölcsére, hozzá tud kapcsolódni BB-8-hez, és valamiért azt hiszi, hogy a kis focilabda droid az anyja/apja! Ha minden igaz, benne is el lehet rejteni egy fénykardot, ami később még jól fog majd jönni valamelyik szereplőnek. (via Geektyrant)
  • Az már biztos, hogy a IX. részben Finn, Poe és Csubakka együtt fognak bandázni egy westernbolygón, mert egy nagydarab hátasállatokat és vadnyugati prériket idéző, sárga fűvel benőtt területet már egy kiszivárgott werkfotón is láthattunk. Stábközeli források most azzal dicsekszenek a Redditen, hogy tudják: Rey az új epizódban Rose-zal (és esetleg az idős Luke Reő-szellemével...) lesz egy csapatban egy fontos küldetésben – míg a harmadik fő sztoriszál Kylo Renről fog szólni. (via Movieweb)