Amerikai pite: a meggyalázott sütemény igaz története még mocskosabb, mint gondoltuk

A napokban volt húszéves a film, Jason Biggs nosztalgiázott egy kicsit. Talán a kelleténél kicsivel több információt is árult el...

A kilencvenes évek legsikeresebb tinivígjátékának minden bizonnyal az a legemlékezetesebb jelenete, amelyikben a Jason Biggs alakította Jim „közelebbi kapcsolatba kerül” egy finom meleg almás pitével. Egy nemrég készült interjúban a színész elárulta, hogy ennek köszönhetően a mai napig szoktak neki az éttermekben ingyen almás pitét felajánlani.

Biggs elmesélte azt is, hogy az ominózus jelenet miatt egyenesen egzisztencialista válságba került, hiszen sokat vívódott előtte, hogy elvállalja-e. „Úgy voltam vele, hogy »akkor most tényleg bele fogom tenni a péniszem egy pitébe?

Ha tényleg megcsinálom, vajon meddig fog ez a dolog üldözni engem vagy visszaütni rám? Vajon már azelőtt tönkre teszem a karrierem, hogy egyáltalán beindult volna?«

Felhívtam a menedzserem, (…) aki egyszerűen csak azt válaszolta: »Haver, csináld meg azt a pitét, adj bele mindent!«” – mondta a színész.

A szóban forgó, jobb sorsra érdemes pitét egyébként eredetileg a McDonald’s-ból hozták volna, de ez valahogy kiszivárgott, és Chris Moore producer kapott egy érdekes hívást a gyorsétteremlánc helyi képviseletétől – a lényeg az volt, hogy nem rajonganak az ötletért, hogy valaki belemártsa a férfiasságát a süteményükbe, szóval a filmesek inkább elvetették a tervet.

Jason Biggs ráadásul most felfedte, hogy igazából még csak nem is igazi pitével szexelt – de ettől függetlenül fel kellett boncolniuk a jelenethez egy szegény süteményt. De beszéljen maga a színész!

„Nyilván nem állt fel, szóval olyan volt, mintha a péniszem is tiltakozott volna a dolog ellen.

Nem tudtam belerakni, ha úgy tetszik. De amúgy is kamu pite volt. Az alumíniumdoboz igazi volt, de hungarocellt raktak bele, aztán az igazi almás pite darabkáit elhelyezték körülötte, meg persze az altestem környékére. Szóval inkább csak teljesen hozzá kellett nyomakodnom, nem pedig beleraknom magam, ha értitek, mire gondolok.” Igen, sajnos tökéletesen értjük.


(via Uproxx)