Amikor Bruce Willis majdnem betört a NASA űrrepülőjébe

Michael Bay nosztalgiázott egyet az Armageddon forgatásáról.

A bombasztikus megoldásairól hírhedt akciófilmes, aki múlt héten mutatta be új filmjét, a Rohammentőt, a Varietynek elárulta, hogy mi teszi olyan ikonikus színésszé Bruce Willist.

Bruce egy filmsztár. Képes uralni a vásznat, és közben nagyon vicces is.”

A betegsége miatt visszavonuló színész 24 éve, az Armageddonban dolgozott együtt Bay-jel, akinek a földmegmentős akciómozi még csak a 3. filmje volt, így nagy fegyverténynek számított, hogy sikerült egy Willis kaliberű szupersztárt leigazolnia, pláne mert a rendezői látásmódját éppen az ő korábbi filmjei (de főként a Die Hard) formálták.

Forrás: Port.hu

 

Bay visszaemlékezése szerint a színész azonnal átvette a vezérbika szerepét a forgatáson, áradt belőle az energia, és mindenki kiválóan érezte magát, mintha csak egy nyári táborban lettek volna. És Willistől a csínytevések sem álltak távol,

amikor a NASA-nál forgattak, a színész majdnem behatolt az egyik űrrepülőbe.

Az űrhivatal munkatársai előkészítették a filmesek számára a repülőt, de közben tartottak egy óra szünetet. Willis a kapszula ajtaja mellett üldögélt, de beljebb nem mehetett volna. Ekkor félrehívta Bay-t, és azt javasolta neki, hogy használják ki a lehetőséget, és vegyék fel, ahogy bemegy az űrrepülőbe. A rendező rábólintott az ötletre, és sikerült is majdnem a gerillaakció, de az utolsó pillanatban lebuktak.

Bruce Willis visszavonulásának okairól itt írtunk, a filmes karrierjének hanyatlásáról pedig itt.

Via: Variety