Angelina Jolie lesz az új Bond-főgonosz?

Vagy Helena Bonham Carter? Folynak az őrült találgatások a 25. Bond-filmről.

Danny Boyle, a 25. Bond-film rendezője állítólag gyökeresen más Bond-filmet akar forgatni, mint amilyenek az eddigiek voltak. A külföldi sajtóban máris elindultak a pletykák és a vadabbnál vadabb találgatások: a Mirror például produkcióközeli forrásokra hivatkozva azt írja, Angelina Jolie és Helena Bonham Carter a legesélyesebbek a főgonosz szerepére.

Részlet a Sky kapitány és a holnap világa című 2004-es filmből

 

Mindkét színésznő jó választásnak tűnhet, a hiszen Jolie mindig is jól hozta a fél világot keresztülutazó, kemény női akcióhőst, úgyhogy vagány ellenfele lehetne James Bondnak. Helena Bonham Carter pedig briliánsan alakította több Harry Potter-filmben is az ördögi kacajú, gonosz varázslónőt, Bellatrix ­Lestrange-et, így tényleg nagy bajban vannak a castingosok, melyikük kapja a szerepet.

Mindenki úgy gondolja, Angelina Jolie fogja megkapni a szerepet, de a főnökök inkább Helenát szeretnék. Az biztos, hogy a napokban el fogják dönteni a végleges szereposztást.

Legalábbis ezt állítja a Mirrornak nyilatkozó produkcióközeli forrás. Ami viszont biztos a 25. Bond-filmmel kapcsolatban a rendezőn és a főszereplőn, Daniel Craigen túl, az az, hogy John Hodge írja a forgatókönyvet, aki már a Trainspotting 1-2, a Sekély sírhant és A part idején is együtt dolgozott Danny Boyle-lal. (via Geektyrant)