Anne Hathawayjel alakul a Szezám utca filmváltozata

A színésznő ezzel megint musicalben szerepelhetne, de még nem biztos, hogy igent mond.

A Warner Bros. pedig főszerepre tett ajánlatot a sztárnak a híres gyerekműsor élőszereplős moziverziójában. Hathaway viszont állítólag várhatóan ajánlatot kap a Robert Zemeckis rendezésében készülő Boszorkányok-remake-re is, és még nem döntötte el, melyiket vállalja el.

Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

Vele vagy nélküle, a Szezám utca-nagyfilm biztosan megvalósul, már meg is van a rendezője: Jonathan Krisel az, aki a Saturday Night Live egyik író-rendezőjeként ismert. Bennfentesek szerint a film műfaja musical lesz, ami nem idegen Hathaway számára (lásd Oscar-díjas alakítását A nyomorultakban), ezért is örülnének a részvételének.

A film producere az Éjszaka a múzeumban-filmek és a Stranger Things című sorozat rendezőjeként ismert Shawn Levy mellett Michael Aguilar (Szénné égek idefent, Most nevess) lesz. A forgatókönyvet Mike Rosolio (Lemmings) és Chris Galletta (A nyár királyai) írták.

Elmo, a Sütiszörny, Oscar, a Nagy Madár, Bert, Ernie és Grover, azaz Jim Henson bábfiguráinak kalandjait már 1969 óta követhetjük. A gyerekeknek szóló, az élő szereplőket bábokkal és animációs betétekkel vegyítő ismeretterjesztő sorozatnak idén az HBO-n már a negyvennyolcadik évada zárult.


(via Variety)