Átkereszteli a Disney a Moanát, nehogy összekeverjék egy pornósztárral

Olaszországban Moana Pozzi miatt inkább Oceana címmel mutatják be Dwayne új animációs filmjét.

A Disney olaszországi marketingcsapata úgy döntött, Moana helyett inkább Oceana címmel fogják bemutatni a mozikban a stúdió legújabb animációs filmjét - írja a Movieweb.

A döntést azzal indokolták, hogy a Moana név az olaszok többségét nem az óceániai szigetvilágban élő tinilányra emlékezteti, hanem Moana Pozzi pornószínésznőre, aki 1994-ben, mindössze 33 évesen halt meg májrákban. A Moana művésznevet használó pornósztár összesen 100 felnőttfilmet forgatott. Legalább 1 millió videokazettát adtak el a nevével, 50 magazincímlapon szerepelt (ráadásul ezek közül nem is mindegyik volt pornóújság), a vagyonát 1990-ben 50 milliárd lírára becsülték (ez 26 millió eurónak felel meg), ennek egy részét az örökösei rákellenes kutatásoknak adományozták.

Forrás: vintage-erotic.net

Hogy még kacifántosabb legyen a hír, egy érdekesség a végére: az új Disney-mese egyébként nálunk Vaiana címmel fog mozikba kerülni december 1-től - amint megtudjuk a magyar forgalmazótól, hogy miért, frissítjük a cikket!

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu