Augusztus közepére halasztották a Wonder Woman 1984 premierjét a koronavírus miatt

Kárpótlásul kijött egy pompás új plakát a várva várt szuperhősfilmhez, Gal Gadot szívhez szóló üzenetével.

A Warner Bros. stúdió a világméretű koronavírus-járvány miatt hivatalosan is elhalasztotta június 5-ről augusztus 14-re az idei év legjobban várt szuperhősfilmjét, a Wonder Woman 1984-et. Kárpótlásul viszont kaptunk egy izgő-mozgó, térhatású digitális posztert, amit maga a főszereplő, Gal Gadot és a rendező, Patty Jenkins osztottak meg a közösségi oldalaikon egy-egy szívhez szóló üzenettel. A színésznő ezt írta:

Ezekben a borús és ijesztő napokban bizakodva nézek a fényes jövő felé, ahol együtt mutathatjuk majd meg a mozi erejét! Nagyon izgatott vagyok a 2020. augusztus 14-re átrakott filmünk, a WW84 miatt! Remélem, mindenki biztonságban van! Szeretettel ölelem mindnyájatokat! ❤️

Hasonló gondolatokat fogalmazott meg Patty Jenkins is:

A Wonder Woman 1984-et kifejezetten a nagy vászonra szántuk. Hiszek a mozi erejében. A mostani nehéz időkben, amikor számos mozitulajdonos a fennmaradásért küzd, örömmel jelentem be, hogy 2020. augusztus 14-re került át a premier, hogy a legközelebbi moziban nézhesse meg mindenki. Imádkozom, hogy mindannyiunk számára jobb idők jöjjenek! 

Mondjuk az egy héttel ezelőtti, Van Gogh-festményeket idéző poszter szerintem azért sokkal menőbb volt a mostaninál:

Forrás: Warner/Twitter

 

(via Collider)