Avatar 2.: végre megláthatjuk az új Pandorát

Újabb képeket hoztak nyilvánosságra James Cameron sci-fijének 2021 decemberében érkező folytatásából.

A rendező december elején a film folytatásának befejezése örömére már posztolt egy fotót a Twitteren: azon a folytatásban fontos szerephez jutó, Sea Dragon nevű anyahajó hátsó fedélzetét láthattuk. Most Cameron az Avatar 2. hivatalos látványtervét hozta nyilvánosságra – összesen négy képet rakott ki, amelyeken, n'avikkal az előtérben, Pandora lenyűgöző természeti környezetének egy-egy részletét csodálhatjuk meg.

„Az Avatar folytatásaiban nem egyszerűen visszatérünk Pandorára – hanem új és új részleteket fedezhetünk fel ebből a világból.

Íme vadonatúj látványterveink, nézzétek meg, mi minden vár rátok!” – írta ki az alkotó az Avatar hivatalos Twitter oldalára.

Ahogy arról korábban már írtunk, néminemű csúszások és kavarások után az Avatar második részét 2021. december 17-én, a harmadikat 2023. december 22-én, a negyediket 2025. december 19-én, az ötödiket pedig 2027. december 17-én mutatják be az amerikai mozik (hacsak nem lesznek további halasztások).

James Cameron pedig nemrégiben egy interjúban már elárult pár részletet a közelgő második részről: állítása szerint az első Avatarhoz képest sokkal több jármű és egyéb gépezet lesz benne. „Nagyon szeretem a nehéztüzérséget.

A járműveket, az űrhajókat, a repülőket, a földi járműveket, a fegyvereket, a nehézfegyverzetet. Ha ilyesmiről van szó, abszolút geeknek számítok,

szóval nagyon menő darabokkal készülök nektek” – ígérte a direktor.


(via NME)