Az Aki bújt rendezőpárosa viszi tovább a Sikoly franchise-t

Matthew Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett horrorvígjátéka kritikai siker lett, nem csoda, hogy ők forgatnak új filmet a '90-es évek maszkos gyilkosáról.

A kísértetmaszkos Ghostface és a véres konyhakése visszatér! Nem is akárhogy: a Sikoly-filmek rebootját az a Matt Bettinelli-OlpinTyler Gillett-páros kapta meg, akik az utóbbi évek egyik legvéresebb, ugyanakkor legviccesebb horrorfilmjét, az Aki bújtat rendezték.

Forrás: Port.hu

 

A Sikoly franchise 1996-ban indult hódító útjára: a 2015-ben elhunyt Wes Craven ekkor forgatta le a Halloween-, Péntek 13- és Rémálom az Elm utcában-filmeknek görbe tükröt tartó Sikolyt, amit 1997-ben, 2000-ben és 2011-ben újabb részek követtek. A rebootot most a Spyglass Media Group készíti, ők szerezték meg ugyanis 2018-ban a Sikoly-jogokat a Weinstein Companytól, miután Harvey Weinstein zaklatási botrányának kirobbanása után a cég csődöt jelentett. A Spyglass a Sikoly mellett egy másik kultikus horrorfilmet is leporol: David S. Goyer már javában írja a Hellraiser remake forgatókönyvét. (Consequenceofsound.net)