Az Az 2 lesz állítólag minden idők legvéresebb horrorja!

Brutálisabb lesz, mint a Carrie, a Ragyogás és az első Az együttvéve, ráadásul az undorító Chüd-szertartást is belerakják!

Szeptemberben mutatják be a 2017-es Az várva várt folytatását, az Az: Második fejezetet, ami állítólag véresebb lesz, mint minden korábbi Stephen King-horror együtt véve! Ezt maga a főszereplő, Jessica Chastain mondta Jimmy Fallonnak nemrég a Tonigt Show-ban, miközben arról mesélt, hogy az egyik forgatási napon annyi vér volt az egyik jelenetben, amennyit ő még soha egyetlen horrorfilmben sem látott, és másnap még a szeme alól is piros festék folyt.

Az biztos, hogy a filmben az idősebb Beverlyt alakító színésznő maga is csupa vér lesz, hiszen már tavaly ősszel is kijött róla egy ilyen fotó. Emellett azt is tudni lehet, hogy az Az 2-be berakják az eredeti Stephen King-regény legsokkolóbb jeleneteit is (a csoportos szexet kivéve), így benne lesz többek között az életre kelt Paul Bunyan-szobor, Adrian Mellon halála, valamint az ördögi és undorító Chüd-szertartás is (ezekről itt írtunk részletesen). Véres jelenetekben egyébként a korábbi King-adaptációk sem szenvedtek hiányt – gondoljunk csak a vödörnyi vérrel leöntött Carrie-re, a Ragyogás vérrel elárasztott hotelfolyosójára, vagy az Az fürdőszobai jelenetére, ahol dőlni kezd a sok vér a mosdókagylóból.

Az Andy Muschietti rendezésében készülő Az 2-ben visszatérnek az első részben megismert gyerekszereplők, de a sztori már a felnőtt énjükre fog koncentrálni. Jessica Chastain mellett a Lúzer Klub tagjainak felnőtt énjét alakítja James McAvoy (ő a testvérét elveszítő Bill), Bill Hader (ő a folyton hülyéskedő Richie), James Ransone (ő az asztmás Eddie), Andy Bean (ő a karót nyelt Stan) és Jay Ryan (ő a duci Ben). Isaiah Mustafa pedig Mike-ot alakítja, akiből felnőttként a könyvek és a drogok rabja lett, és tőle tudják meg a többiek, hogy hiába győzték le gyerekként Pennywise-t, a gonosz bohóc visszatért! (via Uproxx)