Az egyik legnagyobb hollywoodi színésznő csatlakozott az Avatarhoz

  • PORT.hu

A filmtörténet legdrágább filmjéhez persze kellenek a nagy nevek. Kate Winslet kétségtelenül az.

A Deadline információi szerint Kate Winslet is aláírta szerződését az Avatar folytatására. A színésznő az egyik főszereplő, Ronal bőrébe bújik majd, de azt egyelőre még nem lehet tudni, milyen szálak fűzik a másik főszereplőhöz, Jake-hez, akit Sam Worthington alakít majd. Arról sem szólnak a hírek, hogy Winslet minden folytatásban benne lesz-e, vagy csak a soron következő, várva várt második részben.

James Cameron és Kate Winslet egyszer már – húsz évvel ezelőtt – filmtörténelmet írt a Titanic című filmmel, ugyanis a 2009-es Avatar bemutatásáig ez a film tartotta a legtöbbet kaszáló produkció rekordját a maga 2,18 milliárd dollárjával. Ezt előzte meg aztán 2009-ben az Avatar 2,78 milliárd dolláros bevételével.

"Kate és én már húsz éve akarunk együtt csinálni valamit, a Titanic óta, ami karrierem egyik legeredményesebb filmje volt” - írta Cameron a közleményében, melyben bejelentette, hogy Winslet csatlakozik az Avatarhoz. „Alig várom, hogy lássam őt, amint életre kelti Ronal karakterét.”

via looper.com

 

Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás