Az év trollkodása: Channing Tatum rajongói azt akarják, ő legyen az új He-Man!

2019-ben jön A világ urai remake, de még nem tudni, kivel.

Évek óta érkeznek a hírek arról, hogy remake készül gyerekkorunk kedvenc rajzfilmsorozatából, a He-Manből, akinek a gonosz Skeletor elleni harcát egyébként már Dolph Lundgrennel is filmre vitték 1987-ben. Ez volt a VICO-kazettán is kiadott A világ urai:

A Sony stúdió új változatot akar a filmből, és már premieridőpont is megvan: 2019. december 18. A sztorin valószínűleg nem sokat fognak variálni: a csupa izom, szőke harcos, He-Man, Eternia hős védelmezője megint legyőzi a világuralomra törő, gaz Skeletort. Rendezőnek eredetileg McG-t nézték ki, de aztán lecserélték a Nolan-féle Batman-trilógia társforgatókönyvírójára, David S. Goyerre. Februárban viszont kiderült: ő is csak íróként és producerként maradna a filmnél, mert más projektekre szeretne koncentrálni.

Így jelenleg nincs se rendezője, se főszereplője a filmnek, ez azonban egyáltalán nem szegte a kedvét a rajongóknak, akik máris ráadták He-Man harci vértjét Channing Tatumra. A végeredmény nem is lett olyan szörnyű - lehet, hogy eljut a Sony producereihez is? (via Movieweb)