Az ifjú Solo el se akarta hinni, milyen meglepetésvendéggel szívatták meg

Naná, hogy az öreg Solóval.

Hamarosan itt a május 24., azaz a szóló Solo-film premierje, ami természetesen azt jelenti, hogy mostantól kezdve minden napra jut majd valami Star Wars-hír és érdekesség. Mára például az, hogy Alden Ehrenreich, a Solo: Egy Star Wars-történet címszereplője épp videós interjút adott volna az Entertainment Tonight stábjának, amikor váratlanul felbukkant a kamerák előtt az eredeti Han Solo, azaz Harrison Ford, és ilyeneket kezdett el kiabálni a fiatal színésznek:

Tűnj el a székemből! Tűnj el a bőrömből!

Persze ez az egész csak a Lucasfilm tréfája volt, baráti trollkodás a cégcsoporton belül, amit bizonyára egy marketinges osztályvezető talált ki a Disney-nél, bízva abban, hogy a fél világ lehozza majd az ET átverős videóját.

Az idei Star Wars-film sztorija nagyjából ez lesz: egy Tobias Beckett nevű, vadnyugati pisztolyhősöket idéző űrkalandor (Woody Harrelson) egy nagy csillagközi balhéhoz össze akarja trombitálni minden idők legütőképesebb rablóbandáját. Beveszi a buliba maga mellé a vakmerő pilótát, Han Solót (Alden Ehrenreich), az izomhegy Csubakkát, az alvilági szerencselovagot, Lando Calrissiant (Donald Glover), egy curling-fejű robotot és két csinos nőt, Valt (akit a Westworld sztárja, Thandie Newton alakít) és Qi'Rát (Emilia Clarke). A szerencsevadász csapatnak azonban nemcsak a Birodalommal kell szembe szállnia, de ez ezüstpáncélos, szamurájszerű fejvadásszal is. (via Uproxx)