Az Old Spice-reklámos fickó is benne lesz az Az 2-ben

Ő lesz a könyvtáros, aki visszahívja Derrybe a régi barátit, mert újra le kell győzni a gonoszt.

Az „Old Spice-fickó”, azaz Isaiah Mustafa is benne lesz az Az 2019 őszén mozikba kerülő folytatásában. A hírt az első rész egyik főszereplője, Chosen Jacobs jelentette be az Instagramján. Jacobs alakította a '80-as években játszódó történetben Mike-ot, Isaiah Mustafa az ő 27 évvel idősebb énje lesz, aki Derry könyvtárosaként egyre többet tud meg a Krajcáros bohóc képében gyilkoló ősi gonoszról, ezért újra a kisvárosba hívja a régi barátait.

A gyerekszereplők a második részben is feltűnnek majd, de a fókusz itt már inkább az idősebb karaktereiken lesz, akiknek igen különbözően alakult az életútjuk. Mike például nemcsak a könyvek rabja lett, hanem a drogoké is, és teljesen beleőrült már a Derryben időről időre visszatérő gonosz elleni harcba. Az ő vezetésével fog a többi szereplő is megtudni mindent Pennywise-ról, egy ősi indián szertartás közben révedezve. Az ördögi vigyorú bohócot természetesen most is Bill Skarsgard alakítja majd.

Májusban James Ransone is csatlakozott a stábhoz: ő fogja alakítani a felnőtt Eddie Kaspbrakot, akinek a gipszén a Loser, azaz lúzer feliratot végül Lover-re, azaz szeretőre/barátra javította át a fiatal Beverly, akinek az idősebb énjét Jessica Chastain fogja megformálni. Korábban azt is bejelentették a készítők, hogy Billt és Richie-t felnőttként James McAvoy és Bill Hader alakítja, Andy Bean és Jay Ryan lesz Eddie és Ben. A második rész rendezője az első Azt is jegyző Andres Muschietti lesz. (via Geektyrant)