Bár Charlize Theron imádta a Mad Max 4 forgatását, a rendező fiatalabb sztárra cserélné le az új részben

George Miller előzményfilmet szeretne Furiosával, de CGI-fiatalítás helyett inkább keres egy huszonéves színésznőt.

Egy jó és egy rossz hírünk van mára a Mad Max-rajongóknak!

Miller ugyanis előzményfilmet szeretne, amiből végre kiderülne, Furiosa hogyan lett az a leborotvált hajú, fémkezű fúria, aki egy nap úgy dönt, megszökteti a gonosz zsarnok, Halhatlan Joe (Immortan Joe) fiatal szeretőit. A rendező szerint ugyan le lehetne forgatni az új filmet Charlize Theronnal is, és utána megfiatalítani digitálisan, ahogy azt Scorsese tette Az írben Robert De Niróval, de Miller egy interjúban nemrégiben azt mondta, ez a technológia még nem tökéletes, meghagyja inkább a kísérletező kedvű japán videojáték-fejlesztők játékszerének.

Forrás: InterCom

 

Kicsit szomorú rendezői döntés ez, annál is inkább, mivel Charlize Theron saját bevallása szerint nagyon élvezte a Mad Max - A harag útja forgatását (még úgy is, hogy végig fasírtban volt a másik főszereplővel, Tom Hardyval), és egy rakás képet meg videót is készített a felvételek alatt, amelyeket most a közösségi oldalán is megmutatott a rajongóknak. Íme:

5 évvel ezelőtt mutatták be a Mad Max - A harag útját. Ahogy azt bizonyára tudjátok, fájdalmas és intenzív forgatás volt, de Istenemre, megérte! Most visszamentem a menedékembe, és megtaláltam a kedvenc kulisszák mögötti pillanataimat.
Sosem fogom elfelejteni azt az érzést, amikor először láttam a harci kamionomat, és felfogtam: George nem sz*rakodott!

A lányaim (mínusz Rosie).

Az ember, a mítosz, a legenda. Örökké hálás leszek neked, George!

A forgatás kezdete előtt lettem anya. De így legalább a gyerekem majd viccelődhet azzal, hogy az élete első évét többnyire egy harci kamionban töltötte.  (A vendégszereplő a hihetetlenül ügyes öltöztetőm, Inge Hough.)

(via Collider & Indiewire)