Be fogsz parázni A legyek ura modernizált verziójától

Uma Thurman és Ethan Hawke lánya is szerepel a kegyetlen thrillerben. Nézd meg az előzetesét!

A Ladyworld már bejárta a világ filmfesztiváljait, és augusztus 2-án az amerikai mozik is bemutatják. A sztori szerint nyolc tinilány ottalvós bulit rendez, ami csakhamar igazi rémálomba fordul, amikor hőseink észreveszik, hogy egy természeti katasztrófa következtében csapdába estek, nem tudnak kijutni a lakásból, és szüleik talán sosem fogják tudni megmenteni őket, mert ők maguk is segítségre szorulnának.

A posztapokaliptikus szituáció közepette a lányok villámgyorsan egymás ellen fordulnak, és miközben egyesekből valódi elmebetegek válnak, tombolni kezd a barbárság és a kegyetlenség – pont úgy, ahogy azt William Golding A legyek ura című klasszikusában is olvashattuk (vagy épp valamely filmfeldolgozásában láthattuk).

A bevallottan a Golding-regény modernizált, női verziójaként készült filmet Amanda Kramer egy csapat viszonylag ismeretlen, ám annál tehetségesebb fiatal színésznővel, köztük például időközben felnőtt gyerekszínészekkel a főbb szerepekben rendezte.

A leghíresebb közülük Maya Hawke, akit Uma Thurman és Ethan Hawke lányaként ismerhetünk, de hamarosan színészként is láthatjuk a Volt egyszer egy Hollywood című Tarantino-filmben, illetve a Stranger Things közelgő harmadik évadában. Azt még nem tudni, a Ladyworld eljut-e hozzánk hivatalos formában valaha.


(via Collider)