Befutott az előzetes Armie Hammer és Gary Oldman új filmjéhez

A Crisisben olyan világsztárok szerepelnek még rajtuk kívül, mint Evangeline Lilly, Luke Evans, Michelle Rodriguez és Lily-Rose Depp.

Megérkezett az első előzetes a Crisis című, izgalmasnak ígérkező krimihez, amelyben olyan sztárok láthatóak, mint Gary Oldman, Evangeline Lilly, Luke Evans, Michelle Rodriguez, valamint Johnny Depp és Vanessa Paradis 21 éves lánya, Lily-Rose Depp. Rajtuk kívül szerepel még a filmben az az Armie Hammer is, aki legutóbb azért került be a hírekbe, mert a bulvársajtó kiszivárogtatta az állítólagos privát üzeneteit, amelyekben a szexuális fantáziái között szerepelt a kannibalizmus is (a sztár tagadja, hogy ezek az üzenetek tőle származnak, ám mégis kiszállt Jennifer Lopez új filmjéből, a Shotgun Weddingből, arra hivatkozva, hogy a gyermekei miatt nem akarja bevállalni a távoli, dominikai filmforgatást).

Hammer mindenesetre a Crisisben abszolút főszereplő: ő alakítja Jake Kelly ügynököt, aki le akar számolni a Kanada és az Amerikai Egyesült Államok közötti illegális drogkereskedelem azon résztvevőivel, akik egy új, minden korábbinál gyilkosabb szer terítői. Ugyanezt a kartellt keresi egy gyógyszerfüggőségéből épp hogy csak felépült, dühös építésznő is (őt alakítja Evangeline Lilly), akinek eltűnt a kamasz fia. Egy harmadik szálon pedig egy egyetemi kutató (Gary Oldman) is belekeveredik a nagypályás drogkereskedők üzelmeibe, miután rájön, hogy valami nem stimmel a munkaadói által frissen kifejlesztett „csodaszerrel”, a függőséget egyáltalán nem okozó, új fájdalomcsillapítóval.

A Crisist Nicholas Jarecki (Az informátorok, Végzetes hazugságok, Dreamland) írta és rendezte. A tervezett mozipremier február 6-án lesz, az online videós platformokra pedig majd március 5-én kerül fel a film. (via Collider & The Independent)

Forrás: Quiver Distribution