Befutott egy rakás jelenetfotó a Terminator 6-hoz

Schwarzenegger fickósabb mint valaha, de a nagyikorú Sarah Connor is elég kemény lesz a Magyarországon forgatott, Dark Fate címet viselő folytatásban.

– Visszatérek! November 1-én! – dörmögte a T-800-as Terminátor, Arnold Schwarzenegger.
– Kapd el őket! – vágta rá a T-1000-es Terminátor, azaz Robert Patrick, akit pont Arnold kapott el a T2-ben.

Ez a vicces párbeszéd zajlott le a napokban a két színész között a Twitteren, naná, hogy többszáz lájkot kaptak rá. Kijött ugyanis  egy rakás új jelenetfotó a részben Magyarországon forgatott Terminator 6-hoz, ami november 1-jén fog az amerikai mozikba kerülni Dark Fate, azaz Sötét végzet alcímmel. Schwarzenegger elég fickósan néz ki rajta öreg, körszakállas, sebekkel borított Terminátorként (a fémcsontvázra pakolt élő szövet ezek szerint ugyanúgy tud öregedni egy évek óta működő Halálosztó esetében, ahogy az emberek is ráncosodnak):

Az új promóciós képek természetesen a nemrég véget ért CinemaConhoz időzítve jelentek meg minden filmes szakportálon. Ez pedig itt a hivatalos tartalomismertető:

Linda Hamilton és Arnold Schwarzenegger visszatérnek Sarah Connor és a T-800-as ikonikus szerepében a Terminator: Dark Fate című filmben, melynek a rendezője Tim Miller (Deadpool) a producere pedig a mozimágus rendező, James Cameron valamint David Ellison. A Terminator: Dark Fate a Terminator 2: Az ítélet napja című film eseményeit gondolja tovább, olyan sztárokkal a főszerepben, mint Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna és Diego Boneta.

A film rendezője, Tim Miller az IGN magazinnak is nyilatkozott:

Az, hogy működik-e a filmed, attól függ, mennyire viselet gondját a karaktereidnek, ha körülöttük minden elkezd felrobbanni. Biztos vagyok benne, hogy minden akciófilmes ezt szokta mondani, de én tényleg megpróbáltam a karakterek egymáshoz való viszonyára fókuszálni. A helyzet az, hogy Linda visszatérése új színt hoz egy Terminator-filmbe, és különlegessé teszi azt. Ez a történet csakis úgy tud működni, hogy Sarah Connorként ő is szerepel benne. Az volt számomra a legfontosabb, hogy Linda úgy térjen vissza ehhez a karakterhez, hogy legyen benne tisztelgés a régi énje felé, ugyanakkor mutasson valami újat is ebben a szerepben.

(via Collider & Consequenceofsound.net)