Befutott végre az új Kedvencek temetője első trailere

Ez a pár perc még úgy is nagyon para, hogy egy igazi Stephen King-rajongó tudja, mi fog történni!

Nem telhet el mostanában egyetlen hét sem úgy, hogy ne jelenjen meg valami új hír, kép vagy videó egy-egy friss Stephen King-adaptációról. A tavalyi Az bámulatos, 700 millió dolláros bevétele után minden stúdió saját filmet vagy tévésorozatot akar a horror nagymesterének gazdag életművéből – hamarosan a Kedvencek temetője remake-jén retteghetünk. Ez a verzió Kevin Kölsch és Dennis Widmyer rendezésében készült, 2019 tavaszán kerül majd a mozikba.

A sztorit aligha kell elmesélni Stephen King-rajongóinak, vagy az 1989-es filmváltozat kedvelőinek, de azért nagyvonalakban vázoljuk mégis fel. A történet főhőse a Creed család, akik egy Maine állambeli, Isten háta mögötti erdei házba költöznek a zajos Chicagóból. Csakhogy a ház melletti országutat kamionok róják, nem messze pedig a címbéli Kedvencek temetője fekszik, ahová a járművek által elgázolt állatokat temetik a gyerekek.

De van ott a fák között egy sötét titkokat rejtő, elhagyatott indiántemető is, ami egy elátkozott hely... Nem csoda, hogy nem vezet jóra, amikor Creed apuka (Jason Clarke) és az idős szomszédja (John Lithgow) ide temetik el család kedvenc macskáját. És ez még csak a pokoljárás kezdete! (via NME.com)