Befutottak az első Deadpool 2-kritikák: jobb, mint a Bosszúállók 3!

Főleg a trágár humort és a stáblista utáni jelenetet dicséri mindenki.

Mi, magyarok majd csak május 17-től láthatjuk a mozikban Ryan Reynolds legújabb ökörködését, a Deadpool 2-t, a világ boldogabbik felén viszont már egy rakás ember látta, és most telekürtölik a netet ilyenekkel:

Vagyis:

Mindent kifacsart az R korhatár-besorolásból, nagyon rendben vannak a cameók és a stáblista utáni jelenet is! A Deadpool 2 jobb, mint a Bosszúállók: Végtelen háború! A benned lakozó tízéves imádni fogja! Meg sem áll majd 1 milliárd dollárig a kasszáknál!

Persze ezek a vélemények nem meglepőek, hiszen már a dallasi tesztvetítésen is 98 pontot adtak rá a  nézők a 100-ból, és még az első résznél is jobban imádták.

És hogy mire fel ez a nagy öröm? A 2016-os első résztől senki sem várta, hogy 783 millió dollárt fog kaszálni a mozikban, lényegében a Fox is csak azért engedte Ryan Reynoldsnak leforgatni a filmet, hogy a sztár ne zaklassa tovább a stúdióvezetőket az őrült ötleteivel, és hogy ne kelljen visszaadni Deadpool és a többi, korábban megvett Marvel-képregénykarakter jogait az azóta már piacvezető blockbustergyárnak, a Marvel Entertainmentnek. Most viszont nem túlzás, amit Reynolds a trailerben állít: ha jól csinálják, a Deadpool is egy olyan franchise-zá hízhat, ami 10 éven át ellátja majd őt meg a barátait munkával, a Foxhoz pedig dőlni fog a pénz.

A második rész sztorija röviden: az X-Men Rozsomákjához hasonló, regenerálódó képességekkel rendelkező, nagyszájú Deadpool (Ryan Reynolds) egyedül nem bírja megvédeni a jövőből jött fejvadásztól (Josh Brolin) a Vademberek hajszájából ismerős kisfiút (Julian Dennison). Így hát saját szuperhőscsapatot szervez X-Force néven, másodvonalbeli, félcédulás mutánsokból. (via Indiewire)