Beindult a konteógyár: Joker is benne lesz Pattinson Batman-filmjében?

Gonosz kacagás és bohócarcú bűnöző is akad az új előzetesben. Az igazságra azonban majd csak 2022-ben derül fény.

Vadonatúj nemzetközi előzetes jött ki nemrégiben a Robert Pattinson-féle Batmanhez, amely korábban soha nem látott jeleneteket is felvillant a rajongóknak a régóta készülő, és majd csak 2022-ben mozikba kerülő szuperhősfilmből. Íme:

Egyes Batman-rajongók szerint az új előzetes alapján Pattinson filmjében a Denevérember leghíresebb ellenfele, a Joker is szerepelni fog! A trailer legvégén ugyanis egy mániákus kacagás hallatszik, ami igencsak hasonlít a jól ismert, bohócarcú gonosztevő nevetésére. Ráadásul az előzetesben 0:42-nél pont egy fehérre meszelt képű, festett szájjal vigyorgó bűnözőt páhol el a Köpenyes Kereszteslovag... Pattinson Batmanjének és Joaquin Phoenix Jokerének közös filmjéről egyébként már 2019-ben is keringtek pletykák (mi is írtunk róla itt a PORT.hun, amikor az Alkonyat sztárja meggondolatlanul kikotyogott egy ilyen információmorzsát a Variety-nek adott interjújában, de végül kihúzatta ezt a részt a végleges szövegből).

Akárhány gonosztevője is lesz a filmnek, az már betonbiztos, hogy az új Batmanben Andy Serkis alakítja Bruce Wayne hűséges inasát, Alfrédot, az ügyeletes főgonoszok pedig ezúttal a Pingvin (Colin Farrell) és Rébusz (Paul Dano) lettek. Zoë Kravitz az új Macskanő, Jeffrey Wright az új Gordon felügyelő, John Turturro az új maffiafőnök, Carmine Falcone, Peter Sarsgaardot pedig Gotham főügyészeként láthatjuk majd jövőre. (via Independent)

 

A SZESSÖN legújabb részében kiderül, mennyire van a vérében Lady Szomjasnak a kubai ritmus és a latin lüktetés.