Ben Affleck nem akar többé Batman lenni?

Gézánk az új Batman-film rendezői széke mellett a denevérjelmezt is otthagyná. Állítólag már tárgyal a Warnerrel.

Két hete derült ki, hogy Ben Géza Affleck nem vállalja az új Batman rendezését, de azért még magára ölti a köpenyes kereszteslovag jelmezét az önálló mozifilmben. Most viszont azzal sokkolták a képregényes szakportálok a rajongókat, hogy Affleck már egyáltalán nem akar Batman lenni, sőt, épp arról tárgyal a Warnerrel, hogyan tudnának szerződést bontani, hogy soha többé ne kelljen bűnt üldöznie a DC filmuniverzumban.

Ben Afflcek kilépése nem érinti az idén novemberben mozikba kerülő Igazság Ligáját, mivel azt már tavaly leforgatták. Az évek óta tervezgetett, önálló Batman-filmhez viszont nagyon úgy tűnik, hogy már nem nagyon van kedve a 44 éves sztárnak. Ami nem csoda, hiszen hiába volt nagyon jó Denevérember, a tavalyi Batman Superman ellent szénné gyalázták a kritikusok, a negatív kritikákat szomorú rezignáltsággal hallgató Ben Affleckből pedig mém lett.

Szegény sztár tényleg eléggé lejtmenetbe került az utóbbi években:  2015-ben elvált a feleségétől Jennifer Garnertől, de még tavaly is arról cikkeztek a pletykalapok, hogy ez mindkettejüket eléggé megviselte, és talán mégis kibékülnek. Tavaly decemberben került mozikba Affleck újabb saját rendezése, Az éjszaka törvénye című noir (aminek szokás szerint ő volt a forgatókönyvírója és a producere is) meg sem tudta közelíteni Az Argo-akció vagy a Tolvajok városa kritikai sikerét, és a mozikban is siralmasan futott: mindössze 21 milliós bevételt termelt.

Kérdés persze, hogy a Warner elengedi-e Ben Afflecket, mivel a képregényszakértők szerint 6 szuperhősfilmre írtak alá szerződést, és ebből egyelőre csak három készült el - és akkor ezek közé már az Öngyilkos osztagot is beleszámoltuk. (via Geektyrant)