Ben Affleck olyan, mint a mesebeli okos lány, de nem meztelen

Batman is, meg nem is. Vagy nem. Ki tudja. A szokásos bolondos hírek a DC/Warner háza tájáról.

Újabb fejleményeket tettek közzé a The Batman, azaz a Sötét Lovag önálló filmjéről, de hogy teljes legyen a kép, gyorsan tekintsük át, hogyan alakult a tervezet az elmúlt hónapokban.

A Batman Superman ellen pocsék fogadtatása (plusz a válása) látványosan megviselte a rendezéseivel egyre komolyabb karriert építő Afflecket - ahogy azt a mémmé vált videó is remekül illusztrált -, és ha ez nem lett volna elég, a Dennis Lehane regénye alapján készült rendezése, Az éjszaka törvénye hatalmasat bukott.

Először úgy volt, hogy ő írja és rendezi a Batman önálló filmjét. Megírta a forgatókönyvet, Deathstroke-ot választotta főellenségnek, akit Joe Manganiello játszott volna. Aztán jött a hír, hogy mégsem ő rendezi, majd, hogy Batmant sem játszaná el többet. A stúdió új rendezőt keresett: Matt Reeves, a Majmok bolygója - Forradalom és a Háború rendezője lépett Affleck helyébe, majd otthagyta Batmant a fenébe, de aztán hamar visszatért, és kidobta a kész forgatókönyvet, hogy a saját szája íze szerint mesélhesse el a Denevérember történetét. Affleck azért színészként maradt.

És íme a friss hír:  annyira különálló film lesz, hogy nem illeszkedik a DC filmes univerzumába, és nem is Affleck lesz Batman. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a színész marad-e a DCU-s Denevérember, vagy sem. Úgyis hallunk majd ilyet is, meg olyat is. Egyszóval: két különböző Batmant is láthatunk majd a közeljövőben.

További kiváló hírek:

Mára ennyi.