Bérgyilkosként rebootolja magát Mads Mikkelsen

Egyszer már eljátszotta a karaktert, de az új film nem folytatás és nem is prequel lesz.

Victor Santos képregényéből, a Polarból már készült egy adaptáció, a Szélsőség című akcióvígjáték 2019-ben debütált a Netflixen, de nem aratott nagy sikert – a kritikusok 19%-ra értékelték a Rotten Tomatoes-on –, talán ezért is gondolta úgy Jonas Akerlund rendező, hogy érdemes újra nekifutni a projektnek. A The Black Kaiser művésznéven futó bérgyilkost ismét Mads Mikkelsen alakítja, a színész azonban ezúttal forgatókönyvíróként is beszáll az első filmet is jegyző Jayson Rothwell mellé.

A sztori szerint Black Kaiser egy olyan összeesküvésre bukkan, amely egy nagy hatalmú, gyilkosokból álló szervezetet véd, és ezzel a szindikátus első számú célpontjává válik.

A producerek azt ígérik, hogy egy „robbanásra kész, akcióval telezsúfolt, vicces, meglepő és egy kicsit őrült érzelmi utazás” lesz a film, amely nem folytatása vagy előzményfilmje a 2019-es Szélsőségnek, hanem egy új megközelítése Victor Santos képregényének.

A producerek a projekttel a jövő héten házalnak majd a cannes-i filmvásáron.

Via: THR

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu