Bohemian Rhapsody: itt van, amire mindenki várt!

Exkluzív videón nézhetjük meg, ahogy a Freddie Mercuryra kísértetiesen hasonlító főszereplő felénekli a címadó dalt – és egyéb meglepetések is várnak ránk…

Az Independenten debütált az az exkluzív klip, amit a Bohemian Rhapsody című életrajzi film készítői abból az alkalomból hoztak nyilvánosságra, hogy a Queen legendás énekese szeptember 5-én ünnepelte volna 72. születésnapját.

Az egyperces anyagban (amit ide kattintva lehet megnézni) azt láthatjuk, hogy a Mercuryt játszó Rami Malek a stúdióban felénekli az együttes talán leghíresebb számát, a címadó Bohemian Rhapsodyt – valószínűleg még sosem hallottuk ennyiszer egymás után az ikonikus „Gallileo! Gallileo!” sorokat.

A filmet november 1-jén mutatják be a magyar mozik, de előtte még, október 19-én a Queen kiadja a soundtrackjét, amire összesen 22 dal került fel, és ezek közül nem mindegyik a rockklasszikusoknak a Bohemian Rhapsodyben hallható feldolgozása lesz.

A lemez öt száma ugyanis eredeti Queen-felvétel: méghozzá abból az anyagból válogatva, ami a legendás, 1985 júliusi Live Aid-koncerten készült – ezeket korábban még sosem hozták nyilvánosságra hanganyag formájában. Az album teljes dallistáját itt találjuk. Aki pedig szeretne egy jót nevetni, nézze meg ide kattintva a londoni Heathrow repülőtér csomagrakodó munkásainak vicces tisztelgését Freddie Mercury előtt, aki anno, még énekesi karrierje beindulása előtt szintén itt dolgozott.


(via Independent, Consequence of Sound)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu