Böszme óriás helyett végre igazi Alien lesz az Alien: Covenantban!

Itt az év legjobban várt sci-fijének trailere: Ridley Scott Prometheus 2 helyett sokkoló Nyolcadik utas-előzményt forgatott!

A múlt heti 5 perces kedvcsináló után végre itt az első igazi előzetes az Alien: Covenanthoz, amiben vannak Alien-tojások, arctámadók, és végre klasszikus, péniszfejű szörnyetegek is! Íme:

Sőt, a jól ismert patkó alakú űrhajó is felbukkan benne! Viszont a böszme nagy Mérnökök nem, mivel a fanatikus Alien-rajongók többségének nem igazán tetszett az az új irányvonal, amerre Ridley Scott a 2012-es Prometheusszal elvitte az Alien franchise-t.

Forrás: 20th Century Fox

A történet középpontjában a címbéli kolonizációs hajó, a Covenant legénysége áll majd. Ők indulnak el a Weyland társaság megbízásából egy Új Paradicsomnak hitt, erdős-hegyvidékes bolygó meghódítására és a tervek szerint ott is maradnak, hogy új kolóniát alapítsanak. Csakhogy nem is sejtik, hogy a planéta maga a Pokol, mivel tele van Alien-tojásokkal, amelyekből ki is kelnek kedvenc moziszörnyeink, hogy megint egy jó kis kergetőzést csapjanak a szűk űrhajófolyosókon!

Forrás: 20th Century Fox

Most már biztos, hogy minden Alien-rajongónak vérpiros betűs ünnep lesz a premierdátum: május 18!

Forrás: 20th Century Fox