Boy George Sophie Turnert szeretné Boy George-nak

A Culture Club frontemberéről is készül életrajzi film, de az énekes úgy gondolja, nem biztos, hogy az embereknek tetszene, ha a Trónok harca sztárja lenne a főszereplő.

A Bohém rapszódia masszív sikerén és a Rocketman kedvező kritikai fogadtatásán felbuzdulva a jövőben sorra készülnek majd a zenés életrajzi filmek (avagy zenészéletrajzi filmek): 2020. augusztus 14-én jön a Respect, Aretha Franklin szerepében Jennifer Hudsonnal, Baz Luhrmann pedig éppen egy Elvis mozin dolgozik, Tom Hanksszel az énekes híres menedzsere, „Colonel” Tom Parker szerepében.

Boy George. Forrás: Mark Sagliocco / Getty Images

 

Jean-Marc Vallée (Hatalmas kis hazugságok) Yoko Ono és John Lennon kapcsolatáról készül forgatni, de a legkorábban (már idén szeptember 27-én) a Judy érkezik, amely Renée Zellweger főszereplésével mutatja be Judy Garland sorsát. A Boy George életrajzi filmet még csak a múlt hónap végén jelentették be, és eddig annyit lehet róla tudni, hogy a Hitchcockot és az Hervé vacsorára című művet (mindkét alkotás életrajzi témájú!) jegyző Sacha Gervasi írja a forgatókönyvet, és ő az egyik producer is.

Sophie Turner. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

Nemrég azonban maga Boy George szólalt meg a témában, és egy ausztrál rádióműsorban azt találta mondani, hogy az egyik legizgalmasabb javaslat a főszerepre Sophie Turner volt, ami neki is nagyon tetszene, főleg azért, mert szereti kiakasztani az embereket, és erre nyilván mindenki azt reagálná, hogy „ó, dehogy, ő nem játszhat téged, hiszen nő!” (Valami furcsa módon egyébként Boy George és a színésznő arca tényleg hasonlít.)

És ami a másik legfontosabb dolog, hogy az énekes mellett Sophie Turner is benne lenne a dologban. A Trónok harca sztárja ugyanis az „abszolút benne vagyok” szavakkal osztotta tovább a Twitteren a hírt. Turnernek egyébként még az idejébe is beleférne most egy újabb munka, hiszen említett sorozata nemrég lezárult, két, bemutatásra váró mozijának pedig (egy Heavy című bosszúfilmnek és egy Broken Soldier című filmdrámának) már befejeződött a forgatása.


(via NME, Uproxx)