Brad Pitt és Jennifer Aniston megint közel kerültek egymáshoz

A vasárnapi SAG (színészszakszervezeti) díjátadó a sztár nagy estéje volt: nemcsak újabb díjat nyert, de parádés köszönőbeszédet mondott, és mintha volt feleségével is flörtölt volna egy kicsit.

A Golden Globe-győzelem és az Oscar-jelölés után január 19-én Brad Pitt újabb diadalt aratott a Volt egyszer egy… Hollywooddal: ezúttal az SAG (Screen Actors Guild, az amerikai színészszakszervezet) gálájáról vihette haza a legjobb férfi mellékszereplőnek járó trófeát Cliff Booth megformálásáért.

A díjátadón pedig Pitt jó formában volt: már a köszönőbeszéde olyan emlékezetesre sikerült, hogy a legjobb részeit külön is felrakták egy csomóan a Twitterre, és valószínűleg hamarosan mémmé válnak. Miután ugyanis a sztár megköszönte a díjat a családjának és a kollégáinak, ahogy kell, megköszönte partnernői, Margot Robbie, Margaret Qualley és Dakota Fanning lábainak is – utalva ezzel a rendező, Quentin Tarantino lábfetisizmusára, ami ebben a filmben is elég feltűnő volt.

Forrás: Vivien Killilea / Getty Images for SAG-AFTRA Foundation

 

De a beszédet már eleve egy poénnal kezdte a színész, hiszen kijelentette, hogy a díjat majd kirakja a Tinder profiljára is. És nem ez volt az egyetlen magánéleti poén, amit elsütött saját magával kapcsolatban, hiszen meglehetős öniróniáról tanúságot téve azt mondta alakításáról: „Legyünk őszinték,

ez bizony nehéz szerep volt. Egy fickó, aki betép, leveszi a pólóját és nem jön ki az exfeleségével.

Nagy kihívást jelentett.”

Forrás: Emma McIntyre / Getty Images for Turner

 

A gálán pedig jelen volt Pitt egyik volt felesége, Jennifer Aniston is (ő egyébként a The Morning Show című sorozatban nyújtott alakításával érdemelt díjat a színészszakszervezettől), aki a többi megjelenthez hasonlóan remekül szórakozott exférje beszédén, és természetesen hatalmas tapssal is jutalmazta.

Szemfüles fotósok pedig megörökítették azt is, ahogy az este folyamán a volt pár tagjai többször is igen közel kerültek egymáshoz. Ahogy arról is kikerült pár felvétel a Twitterre, milyen feszült figyelemmel követi a színész a kulisszák mögötti monitoron Aniston díjazását és köszönőbeszédét. Már jó ideje lehet hallani róla, hogy az exek újra összejöttek, s habár a hír minden bizonnyal csak bulvárpletyka, azért mi nagyon drukkolunk a dolognak!


(via Independent, Vulture)