Brad Pitt már most hiányzik

A jövőben ritkábban láthatjuk a sztárt. Hiába volt 2019 a nagy visszatérés éve a számára, elhatározta, hogy visszavesz a szerepekből.

A sztárral a The New York Times készített interjút, amiben elárulta, hogy nincsenek ugyan arra vonatkozóan konkrét tervei, hogy végleg visszavonulna, de kevesebb főszerepet akar vállalni, mert úgy érzi, Hollywood ma már a nála fiatalabb férfiak játszótere.

„Nagyobb szünetet fogok tartani az egyes filmek között, mert vannak más dolgok is, amikkel foglalkozni szeretnék.

Végül is ha úgy érzed, hogy már teljesen uralsz valamit, akkor érdemes továbblépni valami másra” – mondta a színész.

Pitt egyébként már a közelmúltban is egyre kevesebbet vállalt: az idei év előtt például legutóbb 2017-ben volt olyan filmje (a Netflix-féle War Machine), amiben főszereplő volt. A rajongók abban reménykedtek, hogy 2019, amikor egy-két hónapos különbséggel két filmje is kijött, illetve kijön (a Volt egyszer egy… Hollywood és a közelgő Ad Astra –Út a csillagokba), a nagy visszatérést jelenti, és ezentúl majd gyakrabban láthatják kedvencüket, de sajnos a jelek szerint ennek pont az ellenkezője következik be (hiába tippelik szakértők Oscar-esélyesnek a sztár idei alakításait).

Forrás: Tony Barson / FilmMagic / Getty Images

 

Brad Pitt egyébként természetesen akkor sem fog unatkozni, ha hanyagolja egy kicsit a színészkedést, hiszen – ahogy korábban mi is írtunk róla – mostanában elkezdett szobrászkodni. Ezenkívül pedig ott van Plan B nevű produkciós cége is, amelynek berkeiben eddig egyebek mellett olyan Oscar-díjas filmek készültek, mint a 12 év rabszolgaság, a Holdfény vagy A tégla.

Remélhetőleg azonban a sztár azokat a szerepeit nem mondja vissza, amik már le vannak zsírozva. Bejelentették például a Z világháború második részét, amit David Fincher fog rendezni, és Pitt megismétli benne Gerry Lane szerepét. Ezenkívül azt pletykálják, Emma Stone oldalán ő lesz a férfi főszereplő Damien Chazelle új filmjében, a régi Hollywoodról szóló Babylonban. Hát, majd meglátjuk...


(via IndieWire)