Brad Pitt névtáblát rakott magára, hátha valaki nem ismerné fel az Oscar-jelöltek ebédjén

Los Angelesben minden évben elegáns fogadást rendeznek a díj várományosainak.

Los Angelesben minden évben megrendezik az Oscar-jelöltek hivatalos ebédjét, amelyen idén részt vett többek között Cynthia Erivo, Laura Dern, Greta Gerwig, Diane Warren, Leonard DiCaprio, Renee Zellweger, Robert De Niro, Taika Waititi, Jonathan Pryce, Rian Johnson, Quentin Tarantino (aki csak egy egyszerű bowlingos inget kapott magára, nem úgy mint a többi sztár, aki tisztességesen felöltözött!), Todd Phillips és az 1917 című első világháborús film teljes stábja. Valamint Brad Pitt, aki az alábbi névtáblát kapta az eseményen, hátha valaki nem ismerné fel:

Brad Pitt – színész, a legjobb mellékszereplő kategória jelöltje a Volt egyszer... egy Hollywood című filmmel
Brad Pitt megérkezik az Oscar-jelöltek 92. hivatalos Los Angeles-i ebédjére 2020. január 27-én, és kirak magára egy névtáblát (fotó: Kevork Djansezian/Getty Images)

 

Az idei Los Angeles-i Oscar-ebéd a szokásos Beverly Hilton helyett a Hollywood & Highland Centerben volt, a Ray Dolby bálteremben. A hivatalos ceremónia megkezdése előtt egyperces néma csenddel emlékeztek meg a vasárnap elhunyt Los Angeles Lakers-játékosról, Kobe Bryantről, aki 2018-ban Oscar-díjat nyert a Dear Basketball című animációs kisfilmmel.

Az eseményről hiányzott többek között Joaquin Phoenix, Tom Hanks, Scarlett Johansson, Adam Driver, Joe Pesci, Elton John, Margot Robbie és Martin Scorsese. A jelen lévők viszont összeálltak egy hivatalos osztályfotóra. Ki hány sztárt ismer fel rajta?

A hivatalos program nemcsak egy ebédet, de egy Oscar-tippjátékot és egy munkamegbeszélést is jelentett az egybegyűlteknek (előbbinél még viccelődtek is azzal a szervezők, hogy a sztárok nyugodtan fogadjanak saját magukra, ez nem lesz balszerencsés ómen az esetleges későbbi győzelmükhöz). Elmondták többek között azt is a jelen lévő stábtagoknak, hogy az Oscar-díjat elnyerőknek, miután felolvasták a nevüket, mindössze egyetlen percük lesz a színpadra vonulásra meg a köszönőbeszédre, és nem lehet náluk se mobiltelefon, se papírfecni. A vörös szőnyeges díjátadó ceremóniát február 9-én, vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) rendezik meg a hollywoodi Dolby Theatre-ben. A gálát az ABC tévécsatorna fogja élőben közvetíteni. (via Independent & Entertainment Weekly)