Bréking! Quentin Tarantino megházasodott!

2009-ben ismerte meg Daniella Pick modell-énekesnőt a Becstelen Brigantyk izraeli premierjén. 2017-ben volt az eljegyzésük.

Bizonyára elég nagy buli volt szerda éjjel Los Angelesben, november 28-án volt ugyanis a kultrendező Quentin Tarantino és az izraeli szupermodell-énekesnő, Daniella Pick esküvője – tudta meg a Haaretz. A lap egy interjút is készített a sztárpár esküvői ruhatervezőjével, Dana Harellel, aki két fehér menyasszonyi ruhát készített az énekesnőnek. A menyegzőre az ötcsillagos The Peninsula Beverly Hills hotelben került sor, Pick a beszámolók szerint a hófehér esküvői ruhája mellé egy virágokból font koronát is felvett.

Tarantino és Daniella Pick Lyonban, a Lumiere Filmfesztivál 2016-os megnyitóünnepségén (fotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

 

A most 55 éves Tarantino és a nála 20 évvel fiatalabb Pick még 2009-ben ismerkedtek meg, amikor a rendező Izraelbe utazott, hogy személyesen népszerűsítse az abban az évben mozikba került kultfilmjét, a Becstelen Brigantykat. A pár eljegyzése 2017-ben volt, ekkor bukkant fel ez a fotó Daniella Pick Instagram-oldalán:

(via Independent)