Bruce Willis és Demi Moore közös pizsamás fotója felvet egy pár kérdést

Úgy tűnik, az elvált sztárpár tagjai együtt töltik az önkéntes karantént, amiről egy képet is megosztottak az Instagramon.

A fotót, amin Willis, Moore, Scout nevű lányuk és Dillon Buss rendező (a pár Tallulah nevű lányának a barátja) látható összeillő zöld-fehér csíkos pizsamában, Tallulah Willis osztotta meg a képmegosztón. A fényképen – ami hamar berobbant a neten – szerepel a család szintén pizsamába öltöztetett kutyusa is (sőt: látható egy miniatűr kutya Buss kezében is).

A fotót kommentálta egyébként Willis jelenlegi felesége, Emma Heming Willis modell is.

„Nem sokan vehetik fel ezt a színt. Jól néztek ki, csapat!”

– írta. Bruce Willis és Demi Moore egyébként 1987 és 2000 között voltak házasok. Ezen idő alatt három közös gyermekük született (mind lányok), és a jelek szerint továbbra is szoros viszonyban állnak egymással.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

chaotic neutral

tallulah (@buuski) által megosztott bejegyzés,

A közösen pizsamázós karantén azonban kicsit túlzásnak tűnik egy húsz éve elvált házaspártól, így a The Guardian jobban is utánajárt a témának, és ebben a cikkben válaszolnak minden kérdésre, ami eszünkbe juthat ennek kapcsán. Azt sajnos nekik sem sikerült kideríteniük, hogy a 65 éves színész, 57 éves exe, három lányuk, a lányok közül kettőnek a barátja és Moore számtalan kutyusa miért tölti közösen a karantént, de a többi kérdésre nagyon vicces válaszaik vannak.

Az „azt hittem, már elváltak” felvetésre például az a The Guardian válasza, hogy „ugyan már, ez Hollywood; itt a válás csak egy gyönyörű barátság kezdete”.

„Vicces dolog ezt mondani, de nagyon büszke vagyok a válásunkra”

– írta egyébként erről Inside Out című memoárjában maga Demi Moore. És akármiért is vannak együtt a karanténban az elvált pár tagjai, annyi biztos, hogy szívmelengető elnézni ezt a képet ezekben a nehéz időkben.


(via The Guardian, Independent)