Bruce Willis megerősítette: már létezik a Die Hard 6-forgatókönyv

És nem is fél használni. Idén lesz 30 éves a franchise, és Willis most megnyugtatott mindenkit: van még kraft a sorozatban, sőt, épp azért utazik Kaliforniába, hogy megnézze a hatodik rész forgatókönyvét.

A színész a The Tonight Show with Jimmy Fallon vendége volt, és megerősítette a közönségnek, hogy a Die Hard 6 „meg fog történni”. Arról is beszélt Willis, hogy Kaliforniába repül, hogy közelebbről szemügyre vegye a forgatókönyvet.

A Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed rendezője, Len Wiseman már csatlakozott a munkálatokhoz, a filmről annyit lehet tudni, hogy előzményfilmként és folytatásként is működni fog, vagyis flashbackek váltogatják az idősíkot a fiatal McClane és a jelenkori énje között, amihez egy olyan ügy fog szolgálni apropóul, amivel még kezdő korában kezdett foglalkozni.

A fiatalabb McClane szerepére még nem választották ki a színészt, de a rendező nagyon alapos szeretne lenni ez ügyben, és azt mondja, hogy a megfelelő választás ennél a szerepnél kulcsfontosságú, hiszen egy igen nagy előd helyét kell betölteni, ami nem lesz olyan egyszerű.

via Independent

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu