Bruce Willis megerősítette: már létezik a Die Hard 6-forgatókönyv

És nem is fél használni. Idén lesz 30 éves a franchise, és Willis most megnyugtatott mindenkit: van még kraft a sorozatban, sőt, épp azért utazik Kaliforniába, hogy megnézze a hatodik rész forgatókönyvét.

A színész a The Tonight Show with Jimmy Fallon vendége volt, és megerősítette a közönségnek, hogy a Die Hard 6 „meg fog történni”. Arról is beszélt Willis, hogy Kaliforniába repül, hogy közelebbről szemügyre vegye a forgatókönyvet.

A Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed rendezője, Len Wiseman már csatlakozott a munkálatokhoz, a filmről annyit lehet tudni, hogy előzményfilmként és folytatásként is működni fog, vagyis flashbackek váltogatják az idősíkot a fiatal McClane és a jelenkori énje között, amihez egy olyan ügy fog szolgálni apropóul, amivel még kezdő korában kezdett foglalkozni.

A fiatalabb McClane szerepére még nem választották ki a színészt, de a rendező nagyon alapos szeretne lenni ez ügyben, és azt mondja, hogy a megfelelő választás ennél a szerepnél kulcsfontosságú, hiszen egy igen nagy előd helyét kell betölteni, ami nem lesz olyan egyszerű.

via Independent