Bruce Willis olyan rossz szörnyes sci-fit forgatott, hogy az már jó!

A Breach egy pusztítóan szórakoztató, filléres Nyolcadik utas: a Halálnak tűnik az előzetese alapján.

Alig tértünk magunkhoz a Hard Kill okozta sokkból, máris itt van Bruce Willis legújabb ZS-kategóriás akciófilmje, amit a valaha közönségkedvencnek számító, mára inkább Nicolas Cage-i mélységekbe lecsúszó, 65 éves megélhetési akciósztár kizárólag csak a zsé miatt forgatott le. A korábban Anti-Life címen futó Breach-ról egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy ez a szegény ember Alienje, elég csak megnézni hozzá a film előzetesét:

Az akciódús sci-fi thriller sztorija nagyjából annyi, amit a fenti trailerben is láthattunk. A Földön tomboló pestisjárvány elől menekülve egy csillagközi bárka legénysége új fenyegetéssel kénytelen szembenézni: a fedélzetre feljutott alakváltó űrlény le akarja mészárolni az emberiség utolsó megmaradt képviselőit is. No persze ehhez a Bruce Willis által alakított kopasz űrhajósnak, Clay-nek is lesz egy-két szava!

A filmet az a John Suits rendezte, aki nemrég pont Bruce Willis főszereplésével készítette el a fél internetet felrobbantó (és tényleg igencsak pofásra sikeredett) Die Hard-akkumulátorreklámot, szóval akár még az is előfordulhat, hogy a Breach is szórakoztató lesz valamilyen szinten. A forgatókönyvet Edward Drake és Corey Large írták (utóbbi volt egyúttal a producer is), a premier december 18-án lesz néhány amerikai moziban (már ha a járvány közbe nem szól...) valamint a gyártó Saban Films stúdióval leszerződött video-on-demand szolgáltatók oldalán. (via Firstshowing.net)

Forrás: Almost Never Films Inc. / Saban Films