Budapest közepén száguldozik a Fekete Özvegy! Harckocsi is dübörög a forgatáson!

Elképesztő üldözési jelenetek készülnek a Fekete Özvegyhez a belvárosban – de most épp Scarlett Johansson nélkül.

Vigyázat, spoilerveszély!!!

Több napra lezárták Budapest belvárosát a kíváncsi szemek elől: most épp az Alkotmány utcán forgat egy látványos akciójelenetet a legújabb Marvel-blockbuster, a Fekete Özvegy stábja. A rengeteg kelléket, vezetéket és technikát szállító kamionok sorát én magam is láttam, amikor fagyizni indultam a Nyugatitól a Deák tér felé a Bajcsyn, mert az út széle tele volt velük. Sajnos azonban hiába nyújtogattam a nyakam, nem hogy a fekete szerkós Scarlett Johanssont nem láttam...

Fotó: Twitter

 

...de még egy Marvel-egyenpólós, mikrofoncipelő technikust sem! Nem úgy mint névtelenséget kérő, kedves olvasónk, aki a S.H.I.E.L.D. mesterlövészeire fittyet hányva, pompás lesifotókat készített az Alkotmány utcai forgatásról! Igaz, az ablaka alatt elhúzó autóban nem Scarlett Johansson ült, hanem a dublőre.

Forrás: olvasói fotó

 

3 napig itt forgatnak, ma is és holnap is. Egy autós üldözéses jelenet vesznek fel, ahol a BMW menekül vagy üldöz valakit az autók között.
Forrás: olvasói fotó

 

Az Alkotmány utcában egyébként felbukkant szerdán egy robusztus, páncélozott harci jármű is!

Forrás: olvasói fotó

 

Erről az alábbiakat írta olvasónk:

A harci járműnek még nem lehet tudni, hogy mi lesz a szerepe, mert külön vették fel eddig a jeleneteket.
Forrás: olvasói fotó

 

A Fekete Özvegy stábja egyébként olvasónk beszámolója szerint egy nagyon profi kamu aluljáró lejáratot is fabrikált az Alkotmány utca közepére:

Még a graffitiket is ráfújták!
Forrás: olvasói fotó

 

A film sztorijáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy Natasha Romanoff korai éveit ismerhetjük meg, amikor a (poszt)szovjet spioniskolában őt is és egy Jelena Belova nevű lányt is mesterkémmé, azaz Fekete Özveggyé képeztek ki (Jelenát a filmben Florence Pugh alakítja, aki már szintén itt van Magyarországon). Az viszont most még nem világos, hogy Budapest tényleg Budapest lesz-e a filmben, vagy szokás szerint megint Párizs, Róma és München – a rajongók viszont természetesen abban reménykednek, hogy Budapest Budapest lesz, egy jó kis kémhistória színhelye, amit nem véletlenül emlegettek újabban egyre többször a Marvel filmekben!

Te is láttad Scarlett Johanssont a pesti utcákon? Fotód is van róla? Küldd el nekünk a szerkesztoseg@port.hu címre, lehozzuk egy újabb cikkben! De akkor is írj, ha a Dűnét nálunk forgató Jason Momoával szelfiztél a Deák téren!