Captain Marvel lesz a leghatalmasabb szuperhős?

Megérkezett az első előzetes a Marvel első női szuperhősfilmjéhez.

Ahogy arról korábban már írtunk, Captain Marvel (eredeti nevén Carol Danvers) eredetileg vadászgéppilóta, akinek azonban egy baleset során, egy földönkívülivel való fatális találkozás következtében módosul a DNS-e, így olyan szuperképességekre tesz szert, mint a hihetetlen erő, az energia-kisugárzás vagy a repülés.

A most nyilvánosságra hozott trailerben megerősítést nyer, hogy a Captain Marvel előzményfilm lesz, amely a kilencvenes években játszódik, hiszen feltűnik benne egy Blockbuster Video videotéka, amely lánc akkoriban működött.

A hivatalos szinopszis szerint „a Marvel 1968-ban megalkotott képregényfiguráján alapuló sztori Carol Danvers (Brie Larson) kalandjait követi, aki a világegyetem egyik legerősebb hősévé válik, amikor a Föld két földönkívüli faj közti galaktikus háború kellős közepén találja magát.”

Az Independent szerint mindez pedig felveti a lehetőséget, hogy Captain Marvelnek kulcsfontosságú szerepe lehet a Bosszúállók: Végtelen háború végén (SPOILER!) Thanos által hozott pusztulás megfordításában. Hogy jól sejtik-e, az sajnos majd csak jövő március 7-én derül ki – pedig kollégánk már nagyon várja a premiert…


(via Independent)