Charlize Theron egyáltalán nem hasonlít saját magára

Annál inkább Megyn Kelly híradósra, a Fox csatorna elnökét szexuális zaklatással vádolt nők egyikére. Hozzá hasonlóan Nicole Kidman is teljesen kibújt a bőréből – mindezt a Bombshell új előzetesében.

Ahogy arról korábban mi is írtunk, a Fox szexuális zaklatással vádolt elnökéről, Roger Ailesről két filmes projekt is készült: a Russell Crowe és Naomi Watts főszereplésével forgatott hétrészes sorozatot, A legharsányabb hangot már be is mutatták (nálunk az HBO GO-n látható), a Bombshell pedig december 20-án érkezik az amerikai mozikba.

A 2017. május 18-án, 77 éves korában elhunyt Roger Ailes 2016 júliusának végén azért kényszerült távozni a Fox éléről, mert a hónap elején Gretchen Carlson műsorvezető azzal vádolta, hogy szexuálisan zaklatta. Az Ailest vádló nők listája hamarosan újabb nevekkel bővült (köztük az ügyvédből lett sztárriporterrel, Megyn Kellyvel, akitől a Fox vezetősége azt kérte, álljon ki a megvádolt férfi mellett, Kelly azonban ezt megtagadta, sőt ő maga is zaklatással vádolta meg). Roger Ailes esete olyan hatalmas botránnyá nőtt, hogy más vezetők is belebuktak a csatornánál.

Az Oscar-gyanús filmdrámában Carlsont Nicole Kidman, Kellyt Charlize Theron alakítja, Margot Robbie pedig egy fiktív tévés producert játszik, aki új a csapatban, és az előzetes tanúsága szerint őt akarják rávenni, hogy valamilyen formában bevédje Ailest. A Fox főnököt John Lithgow alakítja, aki alaposan átalakult a szerep kedvéért – de ez mind semmi Charlize Theron csodálatos átalakulásához képest, aki egyszerűen a megszólalásig úgy néz ki, mint Megyn Kelly.

Charlize Theron a Bombshellben és Megyn Kelly. Forrás: YouTube / Lionsgate és Chris Sorensen for the Washington Post / Getty Images

 

Nem csodálkoznánk, ha A rém után – amelynek a kedvéért szintén igen látványos transzformáción ment keresztül – újabb Oscart kapna. Az említett neveken kívül egyébként Kate McKinnon, Allison Janney, Alice Eve és Malcolm McDowell is szerepel a filmben (utóbbi Rupert Murdochot hozza), amelynek a magyar premierjéről sajnos még nincs hír.


(via Lionsgate)