Chris Evans égőbbnél égőbb fotókkal kényezteti a rajongóit

Amerika Kapitány megformálója nagy rajongója a ThrowBackThursdaynek (nosztalgiázós csütörtök), és ebből az alkalomból egyáltalán nem fél hétről hétre béna fényképeket kirakni magáról.

„Az első portrém. A jelek szerint abban reménykedtem, hogy majd f*szfejként válogatnak be valamibe”

– írta a színész az alá a kép alá, amit a Twitteren osztott meg még május végén, és amin nagyon fiatalon látható (a frizurájából ítélve a fotó valamikor a kilencvenes években készülhetett). És súlyosbítva azt, ami amúgy is, a sztár egyik fülében egy kis karika-fülbevalót visel.

Egy héttel később Evans szerencsére megint észben tartotta a ThrowBackThursdayt, és újabb kínos fotót villantott. Ezúttal már egy színes képen bámul csábosan a kamerába. Szerencsére a fülbevalójától megszabadult, de vele együtt mentek a ruhaujjai is.

„Ruhaujjak? Nem hinném, tesó! Még egy portréfotóval büntetek a kilencvenes évek végéről, amikor megpróbáltam betörni a s*ggfej piacra” – olvasható a képaláírásban a jelek szerint meglehetősen önkritikus és önironikus színész magyarázata.

Úgy tűnik egyébként, hogy a sztárnak szinte szokásává vált, hogy égő képeket osszon meg magáról a ThrowBackThursday – vagy akár anyák napja alkalmából. „Boldog anyák napját!” felirattal ugyanis májusban egy olyan fényképet rakott ki, amin édesanyjával együtt látható még jó régen, és hát… erről inkább már nem is írunk semmit.


(via DigitalSpy)