Chris Evans inkább ne menjen kutyakozmetikusnak!

Amerika Kapitány megformálója a karanténban maga próbálta megnyírni a kutyusát – meglehetősen vegyes eredménnyel.

Evans Dodger nevű kutyája nagyobb sztár még a színésznél is: ahányszor gazdája megoszt róla valamilyen képet vagy videót, annak általában milliós lesz a nézettsége (pár éve mi is kiraktuk azt a felvételt, amelyen az állat utánozni próbálja kedvenc éneklő plüssoroszlánját, és ő is énekelni akar).

A sztár és Dodger legújabb közös kalandja az volt, hogy előbbi megpróbálta megnyírni szerencsétlen jószágot. A kutyus ápolása eddig minden bizonnyal kutyakozmetikusra volt bízva, de a karantén miatt Evans a saját kezébe vette a dolgokat – sajnos.

„Biztosítottam róla, hogy tudom, mit csinálok. Először szkeptikusnak tűnt, de aztán némi jutalomfalat segítségével sikerült meggyőznöm.

Ezután minden olyan gyorsan történt, és nagyon hamar elromlott.

Azt hiszem, van, amit jobb profikra bízni. (Még nem látta magát a tükörben azóta. Azt mondtam neki, csodásan néz ki.)” – írta ki a Twitterre a színész, aki egy fotót is kirakott Dodger bundájáról.

Reméljük, a kutyus szőre hamar visszanő. Addig is pedig, ha Chris Evansnek a kutyanyírásnál jobb teljesítményeire vagyunk kíváncsiak, megnézhetjük például vadonatúj sorozatában, a Jacob védelmében című thrillersorozatban, ami az Apple TV+-on debütált, és amiről itt írtunk korábban.


(via The Hollywood Reporter)