Chris Evans véletlenül meztelen fotót posztolt magáról – így reagált az internet népe

A legjobbakkal is előfordul, hogy félrenyomnak valamit netezés közben. De ha Amerika Kapitánnyal történik meg, akkor bizony felbolydul a közösségi média.

Néhány szemfüles Chris Evans rajongónak volt néhány kellemes perce a hétvégén, a sztár ugyanis szombaton az Instagram oldalán élő videós közvetítés segítségével „Ki vagyok én?” játékot játszott a követőivel, és ennek során véletlenül megosztott velük egy fotót, ami egy erektált állapotban lévő péniszt ábrázolt – vélhetően a sztár sajátját, hacsak nem feltételezzük, hogy más férfiak nemi szervét ábrázoló fényképek vannak a galériájában.

Aki követi a színész Instáját, az tudja, hogy általában a kutyusáról oszt meg rajta fotókat – így a meglepetés még nagyobb volt. Evans ugyan azonnal törölte a képet, de addigra már ezrek látták, ami két dolgot eredményezett: felrobbant az internet, és a közösségi médiát elárasztották a sztárral kapcsolatos (nincs rá szebb szó) f*szos mémek és poénok, illetve a színész addig 5,7 millió követőjének a száma 6,1 millióra nőtt az Instagramon.

A legtöbb vicc tényleg a legízetlenebb tréfa a férfi nemi szervvel kapcsolatban, de sokan gondolták tovább a dolgot, és azt illusztrálták, hogy reagálhatott a dologra Evans sajtósa, illetve hogy vajon mit szóltak a fejleményekhez az Amerika Kapitányt megformáló sztár kollégái a Bosszúállók filmekből. A Bruce Bannert, vagyis Hulkot alakító Mark Ruffalo egyébként nem volt rest, és személyesen is üzent kollégájának a Twitteren.

„Haver, amíg Trump van hivatalban, addig nincs SEMMI, amivel be tudnád égetni magad. Szóval nézd a napos oldalát!”

– nyugtatgatta viccesen Ruffalo partnerét. A trumpos hasonlat egyébként azért is volt nagyon aktuális, mert aznap, amikor Chris Evans elkövette a kis bakiját, az amerikai elnöknek megint volt egy twitteres ámokfutása: ezúttal konkrétan választási csalásra buzdította követőit.


(via Uproxx)