Christian Bale áldását adta az új Batmanre, sőt, egy fontos forgatási praktikát is megosztott vele

A Sötét Lovag-trilógia sztárja szerint Robert Pattinson tökéletes lesz Denevérembernek – de csak ha megtanul egyedül vécézni a jelmezében!

Elég sok szó esik mostanában Robert Pattinsonról: amikor épp nem A világítótorony vagy az új Nolan-film kapcsán kerül be a hírekbe, akkor leginkább a következő Batmanként kerül elő a neve. Az utóbbi szerepe miatt beszélt róla Christian Bale, a Nolan-féle Sötét Lovag-trilógia Denevérembere is, akit a Torontói Filmfesztiválon kapott mikrofonvégre a Variety magazin:

Jó választás [Batman szerepére], mert ő egy nagyon érdekes fickó. Csak fontos, hogy egyedül is el tudjon menni vécére. Addig senki sem érezheti magát igazi szuperhősnek, amíg nem tud egyedül pisálni [a jelmezében].

Bale emellett Pattinson 2017-es filmjét, a Good Time-ot is megdicsérte, szerinte a 33 éves sztár nagyot alakított benne.

Bale és Pattinson mindezt persze akár Torontóban is megbeszélhetik egy szállodai bárban, hiszen mindketten a városban tartózkodnak, mivel Az aszfalt királyai című autóversenyzős életrajzi drámát és A világítótorony című kamarahorrort is műsorára tűzte a patinás Torontói Filmfesztivál. Aztán hogy Pattinson tényleg megfogadja-e Denevérjelmezben való vizelésre vonatkozó szakmai jótanácsokat, leghamarabb 2021 nyarán tudhatjuk majd meg. Ekkor fog ugyanis mozikba kerülni a következő önálló Batman-film. (via Uproxx)