Christian Bale kétségbeejtően sovány a Thor 4. forgatásán

A forgatási fotókon rá se lehet ismerni, pláne, hogy még kopasz is.

Nagy erőkkel forog Ausztráliában a Thor: Love and Thunder alcímet viselő negyedik része, amit ismét a rendkívül sikeres Thor: Ragnarök rendezője, a zseniális Taiki Waititi rendez. A film gonosztevőjét, Gorr, az istenölőt Christian Bale alakítja, és a kiszivárgott forgatási fotókon azt látjuk, hogy a testét mániákusan gyötrő színész ismét kórosan sovány, amit csak fokoz leborotvált, tar kobakja.

Gorr Jason Aaron Thor: A mennydörgés istene című 2021-es képregényében debütált – a távoli bolygó szülötte rettenetes, bosszúálló lény, aki sorra lemészárolja a multiverzum isteneit, Thornak pedig saját változataival az oldalán száll szembe vele. Ez ismét csak megerősíti, hogy a multiverzum központi szerepet játszik a Marvel soron következő filmjeiben.

A filmben visszatér Jane Foster, azaz Natalie Portman, de a Mjölnirrel a kezében mint a Mennydörgés Istennője, Tessa Thompson ismét Valkűrt alakítja, ezúttal Asgard új uralkodójaként, és a Bosszúállók: Végjáték végén láthattuk, hogy Thor csatlakozik a Galaxis őrzőinek kis csapatához, így Starlord és szedett-vedett bandája is csatlakozik a szereplőgárdához. A filmet előreláthatólag 2022. február 11-én mutatják be.

(Forrás: Collider)